Uppdatera mera...del 2 =)

Fortsättning på flytt o renovering:
Vi har även målat om i det rum som blir barnrummet, det finns ingen före-bild, men det var fula blåa tapeter och nu är det målat o fint. Jag har monterat och bäddat en spjälsäng och det ska bli så kul att göra fint där! =))



Mer bilder och info om hur det blir här hemma kommer sen! =)

Graviditeten o bebisarna:

Det som har hänt på bebisfronten är att vi nu går exakt var 14:e dag till specialist mödravården och gör ultraljud och träffar läkare. Sist så vägde dom ungefär 1 kilo styck och mådde bara bra! =)
Jag har däremot kanske fått graviditets diabetes, det är inte bekräftat än, men jag gjorde en sockerbelastning i veckan som inte såg så bra ut. Så nu har jag fått grejjer så att jag kan mäta mitt blodsocker själv hemma och på måndag ska jag åka och träffa en sköterska för att se hur vi går vidare. Men jag mår bra annars. =) Jag börjar dock frukta för hur stor jag ska bli och hur tungt det kommer att bli att bära på allt. Men som sagt mitt första mål är januari och sedan hade jag tänkt fortsätta till vecka 35, och nu är vi i vecka 28. =) Wisch me luck!!

                    

Här är magen från vecka 25 - 27, det tar sig! =))

Nu får det vara bra för denna gången, nu ska jag gå och lägga mig i badet en stund! =)

Avslutar bara med en bild på vår söta vovve som är så less på allt flyttstök att han ibland somnar av utmattning! =) Tjing tjing! =))


Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Ja jämors du växer!! Det blir jättefint i er nya lägenhet, måste komma å hälsa på er snart, men först ska ni få komma iordning litegrann :)

Hälsa karln och hund!

kram kram

Postat av: Lizaloop

Såklart att ja måste höra av mig nästa gång jag åker till stan. kanske kanske blir det en tur nästa vecka för mig och lucas, då kanske en kopp kaffe skulle sitta fint. inget är bestämt, men blir det blir det nog på tisdag efter 11, för han slutar då!

2009-12-03 @ 22:31:58
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Josefin "Förtjust" på FL

Vad fint med spjälsängen. Jag tror vi köpt samma. Är det IKEA Leksvik? Måste vara kostsamt att köpa allt x 3.

2009-12-06 @ 20:18:17
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback