Rulla!



Oliver har som sagt varit först med mycket trots att han är minst i skaran. Han har länge försökt att rulla från rygg till mage och blir riktigt frusterad o arg när han inte lyckas. Den 31 maj lyckades han rulla över helt, men fastnade på armen som är i vägen o blev arg. Nu imorse så kom han på det, nu har han koll på armar o allt och har rullat flera gånger idag. Nu kommer vi ju till nästa projekt...hur rullar man tillbaka. =) Det dröjer nog inte länge innan han kommer på det också.

Något som var häftigt var att bara någon timme efter att Oliver hade rullat, så rullar Lova också! =) Det var hennes första gång, men hon fick fason på armarna på en gång. Men hon har bara rullat en gång, så det kanske dröjer lite innan hon sätter fart ordentligt. =)



Rasmus han fortsätter att chilla, han har inte så bråttom med sånt tjafs som att rulla. =)) Det är ju toppen att bara sitta o smila hela dagarna! =))



Kram från oss!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Duktiga små liv! Inte så förvånande att hon lyckades strax efter han. Jag såg en dokumentär om hur barn lär sig saker och hur deras hjärnor tydligen tar genvägar för att dom ska lära sig allt på så kort tid. Dom tränar tydligen på saker genom att observera när andra gör saker. Så när dom umgåtts med andra bäbisar som kan något som dom själv inte kan så kan det hända att när dom kommer hem så kan dom plötligt göra det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback