Semester!

Jag har ju glömt säga att jag har semester nu! Wohooo! Både jag o maken har tagit semester nu 4 veckor i juni. Vi sparar ju föräldradagar och får mer klirr i kassan, så det känns bra. Vi har inte så stora planer, finns ju inte så mycket att göra när man har dom små med deras rutiner. Men det blir en vecka hos svärmor o sen lite små utflykter bara över nån dag.
Hoppas att det blir sommarväder snart! Det var så skönt när det var varmt o lätt att vara ute med barnen osv Nu har det ju varit riktigt busigt väder de senaste dagarna, regnigt o blåsigt!
Så här kan det gå ibland! =))
Vi fick besök i söndags av Sandra o Tobbe o deras 3 tjejer, det är så kul att vi får kontakt med andra trillingföräldrar! Vi satt ute o fikade o tjejerna sprang runt runt. Det är kul att få en liten försmak på vad som komma skall. Dom är så söta o inte alls blyga. =))
Alice, Thea o Jenny! =))
Oliver blir starkare o starkare ju mer han rullar o tränar sig. Det är så roligt att se. Vi ska åka o köpa en gåstol imorgon och se om någon tycker att den är rolig. =) Utvecklingen är ju kul! =))
Roligt att se världen från ett annat håll! =))
Blir ingen bild på Lova denna gång, men däremot en till på Rasmus som är ganska så duktig på att charma kameran. =))
Har ju äntligen snart köpt en trillingvagn, den kommer nästa vecka. Det ska bli så kul att pimpa upp den och så småning börja använda den. Bara lite jobbigt att förvara den pga storleken och att man inte heller kommer sig in överallt är ju lite trist.
Jojo! Ses! Kram! =)

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Sommarstuga i hällnäs kanske? putte och nettn ska slja huset, de vill bo större.

i vindeln?

Liselotte å tommy ska sälja sitt hus. tyvärr är ju ingen intill en sjö men...

Postat av: Tessah

va andvänder du för redigeringsprogram ? dom är så fina barnen så oj oj oj :P

2010-06-15 @ 18:11:43
URL: http://tessah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback