Fredagsmyyys!

Igår så fyllde bebisarna 2 månader, det känns som att vi har haft dom mycket längre samtidigt som tiden bara rusar iväg. Allt går ju så fort, man måste verkligen ta vara på varje dag för att hinna med i deras utveckling. Kul o spännande! =)
Passande nog så var vi bortbjudna till familjen Spets på middag. Familjen består idag av Ola, Kajsa o taxen Tilda, men snart så kommer det en liten bebbe oxå. Det ska bli så kul med en kompis åt trillingarna. =))
Som alltid så fick vi en enormt god trerätters middag och det var supergott och kändes jättelyxigt!


Kajsa hade en present åt barnen, 3 jätte fina scarfsar.     


Barnen var sååå snälla när vi var borta, och det börjar kännas riktigt tryggt att åka bort med dom. Det är så skönt att det funkar så bra, många frågar oss ofta om hur jobbigt allting är....men det är det inte! =)
Sov gjorde dom nästan hela tiden.

     

Tack sååå mycket Ola o Kajsa, det är så skönt att få komma sig ut och göra "normala" saker och få upptäcka hur bra det funkar med våran numera ganska stora familj! =))
                        
 LoVa!

 RasMus!

Har ingen bra bild på Oliver, det kommer sen! ;)

Ikväll ska jag lämna maken o barnen själva en stund och fara på fest. Det är fackfest med jobbet och det ska bli roligt att få komma sig ut o vara lite social o ha lite kul med arbetskamraterna som man inte träffar så ofta numera.
Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Bums! =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej!

Kul att höra att ni tycker att det går bra att åka bort på middag och sånt. Våra är också snälla när man åker bort. De är som, är de lite jobbiga hemma kan man åka bort då bli allt bra. :) Men de bli lite bökigare att äte middag borta när de ska vara med vid bordet. Man mäste då packa typ alla barnstolar och de bli mycke som ska me. Men allt går. :) Njut av varje sekund för den går fort.Kramar från oss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback