Mina älsklingar!

Veckan har varit ganska lugn, det är skönt att vädret har tillåtit några promenader o så. Vi har nu fått hem våran vovve Kelso. Tanken var att pappa skulle lämna honom här några dagar medans han åkte upp till Luleå en sväng, för att sedan hämta honom igen. Men efter lite prat så har vi beslutat att vi ska ha honom hemma, och prova hur det går. Det ska ju finnas tid till honom och hans promenader m.m Sen har Kelso ett litet speciellt temprament så frågan är hur han passar i en småbarns familj....det är så svårt..... Men nu provar vi helhjärtat ett tag och ser hur det går. =))

                   
 En av mina älsklingar!  

Sen har vi haft baddag igen, det är ju ett litet projekt att bada alla barnen. =) Denna gång så hade vi även nakenstund innan badet. Ett täcke och ett kissskydd på golvet och sedan fick dom en efter en ligga på rygg och mage och vara nakenfis en stund, härligt!

                                                   Mina tre små älsklingar!

                   

                              Oliver!                                Rasmus!                                  Lova!

Barnen har också träffat sin kusin Emanuel i veckan. Emanuel är 1 år och 3 månader och kommer att få ett syskon i juni, så det var roligt att se hur han skulle reagera på att träffa bebbarna. Det blev mycke pussar ända tills att hans mamma skulle mata Rasmus, då kom det några tårar av svartsjuka... =))

                     

I helgen så ska vi åka till barnens farmor i Långed och sova över, det blir spännande. Till och börja med så blir det spännande att se om vi rymmer allt i bilen... =) Vagn, barn, packning och hund m.m hi hi! =) Vi ska se finalen i melodifestivalen och bara mysa! =))

Vi önskar er en trevlig helg!! Avslutar med en bild på min störta kärlek och min älskling med stort Ä! ;)

                               

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Spännande att packa ihop sig å åka bort! Det går säkert bra, om de nu har sängplatser till er alla. Passa på att våldgästa fol nu, för sen kommer folk att tycka att det blir besvärligt att bjuda hem er när man ska ha plats för 5 extra personer runt middagsbordet ;)

Postat av: Sandra

Hej!

Hur gick det att åka bort, med all packning och alla barn?? Det är som ett hel projekt. :)

Kram

2010-03-16 @ 19:40:23
URL: http://www.heltvanligmorsa.blogspot.com
Postat av: Idarada

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2012-07-06 @ 19:32:17
URL: http://idarada.bloghy.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback