Get real!

Det finns saker som jag inte riktigt har pratat om fullt ut här på bloggen.
Jag har nu tänkt göra det i alla fall.
För att summera lite kort och snabbt komma fram till dagen idag....så är det så här...

Efter jul och nyår så kände jag mig mer och mer slutkörd. Jag höll på att krocka med en lastbil och blev mest förvånad över min egen reaktion....jag reagerade inte alls! Jag valde att dra i handbromsen och försöka hitta en väg för att må bättre, jag kan inte krascha totalt....det går bara inte. Efter att ha haft semester, varit arbetslös en tid och blivit drabbad av mycket sjukor här hemma så har det nu börjat ordna sig.
Första månaden som arbetslös sov jag bara i princip....
Att känna sig kreativ och sprudlande men samtidigt oerhört orkeslös är väldigt frustrerande....

Jag har varit en del hos olika läkare också.
Plastikkirurgen, för att se om jag kan få någon hjälp med min mage. Om någon vill veta mer om det så får ni gärna maila, för det känns lite för privat. =))
Min läkare på VC har gett mig diagnosen, dibetes typ 2. Min gravdiabetes finns tydligen kvar....jag behöver ta tag i detta för jag kan inte så mkt om det...., det känns lite surt. =(

Det känns som att min kropp tog enormt mkt stryk av graviditeten och jag måste hitta ett sätt att försöka hantera det. Sen har jag en stress och en trötthet som inte är okej....

Hur som haver så är det i alla fall så att jag denna vecka har blivit inskriven på BeteendeMedicin här i Umeå. Det är ett vårdprogram där vi får träna, laga mat med dietist, lära oss om diabetes m.m m.m Och detta känns jättebra! Det känns priviligerat att få ägna tid åt bara mig, för att jag ska få må bra. It´s just me, myself andI! =))

Jag kommer att berätta mer om detta framöver, men nu har jag i alla fall erkänt! =))Vi hörs snart igen! Kram!


Kommentarer
Postat av: Sotarlena

Tråkigt att höra om att Din ork tryter. Men livet är inte alltid lätt. Dt har jag oxå fått erfara.

Blir lite förvånad över att Du har typ 2 diabetes, dt är ju dt som kallas åldersdiabetes. Jag menar Du är ju ung trots allt än. Hoppas att allt kommer att ordna upp sej för Dej inom snaraste framtiden.

KRAM och Lycka till. <3

2012-04-04 @ 17:29:35
Postat av: Therese

Förstår dig att du inte kan kracha, med hem 3 barn och allt. Ja nog läggs lite väl mycket på en i bland. själv har jag börjat på ätstöds enhet här då man är inlagd 2 veckor för att sedan vara hemma 2 veckor, skit jobbigt och trist.Men nu har jag ju iallafall insett själv efter 10 år att jag är mat missbrukare. hoppas det löser sig för dig, lycka till på vägen!

2012-04-10 @ 12:31:28
Postat av: lizaloop

Bra där att saker rullar på nu, det är ju kanon, tror du kommer att trivas på det där vårdprogrammet.

Diabetesen kan du säkerligen "bli av med" i sinom tid. Hoppas på det bästa!

Kram kram!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback