GoD JuL & GoTT nYtT År!!! =))

Vill bara passa på att önska alla mina vänner och dom jag inte känner:
En fröjdefull Jul och ett  Gott Nytt år!!!
Kommer inte att ha tid me nå blogging förrän nästa år, så vi ses då!
Ha de gott allihopa, lev o må!!
Kramar Bumsis =))


MmmMMmm, JusT deT!!!!

Hej hopp alla!!! =))
Måste bara berätta att jag var till Sthlm i förra veckan, var på ett seninarie som handla om sömn, kost o arbetsglädje. Är ju speciellt viktigt för såna som jag som jobbar skift. Oj, vad mycke man inte vet....!! Det var iaf jätte intressant. Speciellt den biten om arbetsglädje, glädje överhuvudtaget är nåt som ligger mig varmt om hjärtat!!
Varför vara negativ om man kan vara positiv!? Man har alltid ett val om hur man ska tackla saker o ting och man bestämmer oftast själv vilket humör man vill ha. Kvinnan som pratade om glädjen heter Katarina Modig, och hon sa att man skulle vara ett vardagsorginal och en glädjespridare, jag tyckte det lät bra, hihi!! Våga sticka ut lite, bjuda på sig själv och få andra att vara glada!!! Jag tror det mesta har med attityd att göra, man påverkar sin lycka själv.
JAG väljer att vara lycklig!!! Var glad det är roligt!! Självklart ska man vara arg o lessen ibland oxå, åtminstone för att lära sig va glädje är, ;)!!
Livet är som en gunga, det går upp...och det går ner.....
Avslutar dagens blogg-svammel, thihi, med ett indianskt ordspråk:
"Var misstänksam mot människor som inte tycker om fågelsång!"

Tjing tjing!!

Kan inte sova...

Godmorgon,

kan man ju lugnt säga!! Kl är 04.07 o jag kan inte sova!!! Attans oxå!!

Tänkte ta denna stund till att blogga lite om en sak. Det är nämligen så att jag vill ha en bebis!
Men det går inte så bra...., jag fick veta i september att jag har något som heter PCO. Det är genetiskt, så jag har haft det hela mitt liv, men får inget veta förrän man e 27 o vill ha barn. Läkaren på Kvinnokliniken var inte till nån större hjälp heller, hon sa typ "gå ner 8 kg i vikt o sluta röka" o sen kasta hon ut mig...., det kändes så iaf. Hur som helst så är det så pass vanligt att ca var femte kvinna har det, men det är inte många som verkar veta vad det är. Jag har iaf gått ner ca 13 kg i vikt, men ej slutat röka än. Och jag har läst en massa på nätet och lärt mig om PCO.
Ville bara berätta lite om detta eftersom det är en sak som kommer att färga min framtid, så jag kommer säkert att skriva mer om min väg mot att bli mamma!!!
Kram o jag önskar er alla en bra dag!!! =))

Klappat o klart!! =)))

Hej hopp!!

Är sååå trött efter denna arbetsvecka!! Jag o gubben slocknade bägge två efter middan!!
Var iaf o julhandlade idag, Oj oJ, va mycke folk det var överallt, lååånga köer o mycke bilar. Det gäller att hålla sig lugn och inte få panik, tur att men e från Norrland så man har ett inbyggt lugn, det e ju som ingen ide att hetsa úpp sig eller bli irriterad. =)))
Köpte klart julklapparna till 90% så imorgon tänkte jag slå in klapparna. Vill ta in granen men gubben säger att jag måste vänta lite...., attans, hihi! Man vill ju nästan försöka skapa lite jul nu när vädret är som det är!!
Nu ska jag se säsongsavslutningen i Singalong!!! =))
Trevlig helg!!

*****VinTer Var Är du!?*****

*****VinTer Var Är du!?*****    
Ho ho ho!!
Som TomTen skulle säga. Kan inte låta bli, fixar o trixar me lite bilder o grejs, hihi!!
Så här såg det ut den 5 november...., vart tog vintern vägen??
Man börjar ju fundera en aning om hur det kommer att bli me detta väder i framtiden.
Nu ska jag gå o sussa en stund, har precis kommit hem från ett natt-skift.
Synes!! =)))

JuleTidEr...JoJo!!!

Hej hopp galopp!!
Är ju inte så duktig på det här med blogging än..... Men livet flyter på. Förra veckan var jag till Lycksele o handlade julklappar på Dollarstore $, wohooo!!! Oj va jag fynda!!! =))) Handlade även på Hotellets souvenirbutik, åhhhh va fina ljuslyktor o grejs dom har där!!!
IDOL-finalen har passerat, var givetvis hos Markus o Tessah då. Åh givet så vann ju Markus, HEJA NORRBOTTEN!!!! Tjohooo!!!
Som sagt vår dator vill inte vara med när det gäller bilder, så det skrivna ordet får duga så länge.

Och för att inte tala om julen som jag absolut inte tycker om så mycket, så får man ju ingen vidare julstämning när det är 3 plusgrader ute så här i början på december, men men det ordnar sig nog, har iaf julpyntat en del!! =))

Jag får väl ge ut en hel kavalkad med bilder när jag väl får det att funka!! ;)

Håll till godo!! På återseende!!!

****************************************************************************************************************