Oj, oj, oj...=))

Tjohooo!!!
Det händer grejjer..., har varit lite ledsen i veckan o inte haft lust för nåt.
Firmafesten var skit kul!!!! Oj vad jag dansade o minglade o hade skoj, alkoholen tog ut sin rätt helt enkelt, med tanke på att det blev ett 12-timmars pass så att säga, hi hi!!
Fredag natt sov jag på lassa med en vän..., inte kul...
Nu åker jag på kurs till Lycksele, mån-onsd.
Men vi höres senare i veckan!
Kram kram! =))

P.s En kort resume..., men då vet ni att jag lever iaf...., jobbar starkt på att få hit lite bilder så snart kommer det!!!

Firmafest!!! =))

På fredagskvällen bubblar det i blodet man är.....
Nu såå var det helg, åh va skönt!! Har haft middags gäster ikväll o sett Lets Dance, trevligt!! =))
I morgon är det firmafest, det ska bli kul!! Har börjat göra mig iordning redan idag, målat naglar o färgat hår, hi hi, valt lite kläder o grejjat på. Det börjar så tidigt, ska iväg redan vid kl 13, förfest kl 15, middag o sånt kl 17, utgång kl 22 o hemgång kl 02, sen kan det ju slinka dit nån lite efterfest oxå....så man kan lugnt säga att det blir en heldag!!! =))) Fick en whiskey av gubben tidigare i veckan, så jag är väl rustad för morgondagen!! =))

Trevlig helg på er!!

Tjohoooo!! =))

Hej hopp everyhopa!!!! =))

Är glad idag....., för att vi har fått mail från KvinnoKliniken!!!! Yipppie!!! Det känns så bra att det äntligen händer nåt!! Längtar så efter en liten!!! Så om några veckor bär det av, då hoppas jag att läkarna har kommit fram till nåt vettigt med våran utredning så att det blir bebis bums!!

Är lessen idag....., för att min arbetsplats innehåller människor som inte riktigt har fattat det här med hur man beter sig mot varandra......, vill man inte ha en arbetsplats där man trivs o mår bra??? Okej att allt handlar om pengar...., men varför förstår dom inte att om personalen mår bra o trivs något så när så ökar oxå produktiviteten!!! Gahhhhhhhrrrrrrrgggggggggg!!!!!!!!!! Blir såååå frustrerad ibland!!!!

Är förväntansfull idag......, därför att på lördag har vi firmafest, thi hi, med det som står ovan så tror ni säkert att festen inte blir rolig, men det blir den. Jag jobbar nämligen på världens bästa skift!!! =))) Så vi kommer att ha jättekul även om inte alla har det!!! =))))

Är orolig idag...., för min familj o mina vänner som inte mår bra.....kramisar....

Tjingeling!!

SnÖ, åh va mysigt!! =))

Tjohoooo!!!
Då kom det lite snö då, det var ju på tiden....undrar hur länge den stannar, det har redan börjat töa.

Härom veckan när jag satt o förde över till almanackan för 2007, så kom jag på att jag blir 29 år iår. Vilket borde innebära att jag fyller 30 året därpå! Jag blev lite fundersam o frågade maken en dag när vi satt o åkte bil:
--Om du såg mig gåendes efter vägen..., skulle du då tänka att där går en tjej i trettiårs åldern...!?
--Äh, inte vet jag svarar maken.....
--Men svara då, är jag som en tretti åring??
--Nä, snarare som en tolvåring, säger han då!
--Här pratar vi utseende och inte beteende, var jag tvungen att påpeka!!
Hmmm, när jag tänker efter så är jag nog den mognaste 28-åring jag känner, hi hi!!! =)))
Ålder är ju bara en siffra, eller....

Go natt!

Me, myself and I.. =)))

Me, myself and I.. =))) 
Hittade en ego-bild, he he he....
Håll till godo, det kommer mera. Det är ganska kul att se sig själv på bild, men oftast inte kul alls, hi hi. Nu när man håller på att genomgå en form av kroppslig förändring så är det väldigt bra att titta på bilder av sig själv, så att man har koll på läget så att säga. För ibland, även fast jag har gått ner ca 13 kg så känns det som att det inte har hänt nåt.... Denna vecka har jag kännt mig pluffsig..., bläää!! Men med mera träning o långa promenader så ska det bli ändring på det!
Tjing Pling!! =)))

Upp o ner, Upp o ner...

Det är så livet är, upp o ner... Mycke har hänt, flertalet av dom jag känner har problem av olika slag.... Varför kan inte allt bara vara bra!? Jag vill att alla ska må bra o vara glada!! Självklart inte hela tiden, för vare sig man vill eller inte så kan man ju inte styra det som händer o sker. Men just nu känns det som att det lutar åt problemhållet fasligt mycke.... Det är frustrerande ibland att man inte kan fixa saker o ting, lägga sig i lite mer i andras liv... Det är jobbigt att behöva gå runt o oroa sig för hur andra mår o hur dom har det....
Jag är såååå glad att helgerna är över, tycker ju som sagt inte om julen....
Hade dock ett riktigt "jullov", mycke ledighet o mycke god mat!! =))) Men nu är man tillbax i vardagen igen. Startade om med GI-köret denna vecka, så nu ska julskinkan bort!! =)))
Det tråkiga är att jag inte har sett till att maken har fixat datorn, så det blir inga bilder än på ett tag, men jag har ju en stammis här på sidan som vill att jag ska skriva några rader, så det är väl bäst att lyda!! =))))
Denna vecka jobbar jag eftermiddag, det innebär mån-tors 14-22, ingen social vecka precis.... Jag ska försöka rycka till mig me bloggingen nu iaf.
Hoppas ni har haft det bra allihopa och jag önskar er ett underbart 2007!!! =))))
Synes!! // Bumsis