MidSomMaR & tRallAlAaaa!!! =))

128942-21


Lukas får symbolisera vår midsommar, är han inte stilig!! =)))
Vi har haft en helt underbar helg!!!
Lugnt o skönt med underbart god mat!!
Vi har varit riktigt duktiga här hemma med, ska fota lite runt gården o lägga in bilder på pixbox, för snart börjar det hända grejjer här, det har ju redan börjat lite smått!! =)))
Nu är det inte heller länge kvar till semestern, det ska bli såååå skönt!!!
Hoppas att ni alla har haft en underbar midsommar!!
Hej hej!! =))

*****KeLSo******

128942-20

Var bara tvungen att blogga lite om min kära hund!!!
Kelso är 4 år gammal, han e vacker o söt o go!!!! Men ända sen han var liten har han haft lite störningar i sitt beteende....... Vi har försökt att träna och grejja på men han är ändå lite knepig, ibland kan han ligga på sin plats(bredvid min sängsida)dag ut och dag in som om han vore deprimerad...
Men annars är han go o glad!! Han älskar att spela fotboll och leka tafatt! =))) Och han tycker såååå mycke om våran katt Tissla, dom är som syskon och busar o jagar varann runt gården!! =))
Nu är han som sagt hos min pappa och kommer att stanna där i några månader, min kära far är väldigt duktig me hundar, så han ska se om det kan ske någon förändring i hans humör.
Ska boka tid hos veterinären oxå för att kolla fysiken så att han inte har ont eller är sjuk på nåt sätt....
Nåja, vi får väl se vad som händer,  har funderat på omplacering eller nåt annat...... Just nu känns det bara trist...

Jag saknar dig och älskar dig såååå!!!!
Puss okram på dig gubben!!!

65-ÅrS KalAs!!! =)))

65 BAST!!!

Detta är min kära far!!!
Han fyllde 65 år i lördags och vi hade kalas hos honom då!! =)) Det blev riktigt lyckat, vi lurades och överraskades med gubben, ha ha ha, det var riktigt bra!!!
Han börjar ju bli till åren och är nog lite skröpplig, inte lika pigg som förr, men han e en ganska cool snubbe ändå!!! =)))
Jag älskar dig, pappa!!!

När vi var på besök hos min far så lämnade vi kvar en av våra hundar....., vår kära Kelso, han har inte mått så bra. Han har varit olydig och betett sig illa mot våra grannar, så nu är han hos pappa på bootcamp!! Vi ska se om det går att få fason på hans beteende, om inte så får vi se va som händer....
Saknar dig så Kelso!!!

På bebisfronten så börjar det hända grejjer, nä, jag är inte gravid än... =)) Men jag ska iaf börja äta hormonpiller nu som heter Pregotime. Dom ska förhoppningsvis hjälpa oss att få en bebis. Så det kanske blir en extra spännande sommar i år med tillökning som resultat.......*hoppas*

Det var lite om några saker som hänt!!! =))

Tjipp tjipp!! =)))

SoMmaR o SooL!!! =)))

Hej hopp, gummi....!!!! =)))
Strålande väder idag, känns som den första riktiga sommardagen!!
Mycke har hänt, har varit med i Blodomloppet och traskat runt med mina arbetskamrater, kul!!!

Massor me folk var det o sen var det picknick efteråt. wohoo!!!!

Jobbade hela förra helgen på Björkstámarknaden och även på Sävarmarknad i söndags, massa folk o superkul att få göra nåt annat än det man gör varje dag. Men jag var helt slut efter helgen, sov i typ två dagar efteråt.

Nu är det dax att ta tag i allt här hemma, man blir ju peppad av det fina vädret, men jag känner ändå att jag inte har så mycke energi, mitt liv känns så kaotiskt mestadels....

Nåja, hopp o hej, hoppas ni alla får en underbar helg!!!!