Nu är jag här....

...efter midsommar så åkte datorn iväg på service, därav det ljudlösa uppehållet, men nu är jag här! =)))

Vet inte var jag ska börja, måste försöka få tid att att blogga oftare, det känns som att jag har så mycke att berätta.

Vill börja med att åter knyta an till min resa upp till Luleå, vill göra reklam för lite lokal konst och ett roligt litet café som ni kan besöka om ni åker norrut.
Evas Konstiga Kafe serverar hembakt fika i en gästvänlig miljö och har dessutom ett växthus med försäljning brevid. Väldigt mysigt och charmigt ställe! =)) Eva Esko som ägarinnan heter säljer även sin egen och andras konst där, mycke trevligt. Två andra kvinnliga konstnärer som man hittar där är Laila Wikström och Kerstin Westin, jag själv är lite beroende av Lailas vykort, tycker att dom är underbara. Vackra akvareller med citat som tex "Hellre överviktig än skitviktig" och "Glädjeskutt är bra motion".

Nog om det, vidare i nuets händelser. Vill visa vår moppe som snart fungerar, hi hi, jag tvättade den idag o gjorde den fin. Tjusig va =))), fick den av svärfar, ska bli kul att susa runt på den i sommar.Här kommer en bild på vår gräsmatta, den nya som vi håller på att så och göda...., se vad vi har lyckats med, he he.Har jobbat ute en del idag idag och det blir nog en lugn helg med arbete på gården o så, skulle jag tro. Imorgon kanske det blir en sväng till stan o äta middag me Susanne, det är ju Wheels oxå, brum brum.
Ska avsluta med några bilder på en klätterväxt som jag har planterat idag som jag hoppas ska kunna ringla sig runt på stängslet till hundhagen, vi får se om det tar sig och jag kommer med fler bilder i sommar! =)))

   

Ha en underbar helg alla!!! Kram Bumsis! =))

Vill bara...

...önska er alla en trevlig midsommar!! =))
Hoppas ni har tur med väder o vind och får äta riktigt god mat!!

Kramar Johanna =)))


Luleå la la la la la la, Luleå la la la la la la.........

Vet inte vart jag ska börja riktigt, det är så mycke som har hänt sen sist. Jag har jobbat som en dåre, dels på fabriken, men oxå me Stina. Jag har varit en sväng upp till Luleå o direkt som bussen rullade in i stan så kännde jag hur bra jag mådde, den staden är såååå vacker på sommaren och jag har många fina minnen där ifrån..... Skulle nästan vilja ta med familjen o flytta dit, hi hi... =)))
Var upp en sväng o hälsade på
Tessah , söta gumman kom o hämtade mig, tack för det!!
Det var så roligt att få träffas!!! =)))

Så här kan det se ut när vi jobbar, här var på Råneå marknad! =)Innan jag for till Lulé så var jag på skolavslutning, "lilla" Jesper, min nästan lillebror gick ut 9:an. Blev riktigt stolt när jag hörde att han har varit elevskyddsombud, bra jobbat!! =))Och igår hade jag en heldag hemma på gården, jag var ute från kl 09.00 på morgonen till 18.00 på kvällen. Bränd blev jag av solen, men jag gjorde mycke nytta. Klippte gräs, vattnade o gödslade, plockade ogräs, strödde ut täckbark m.m m.m......, vi klippte gräset på framsidan föt första gången, he he, våran nya gräsmatta börjar se riktigt bra ut...om man inte tittar så nära....


Gjorde en annan sak igår me, jag murade blomlådor.=))) På stenpartiet som vätter mot huset och stöttar den nya gräsmattan så blev det 4 st blomlådor, se här...

     

Det var riktigt roligt att gegga o plåttra ihop detta, det blir ju mer mura i sommar! =))

Nä, nu måste jag åka iväg, jag har mer att berätta sen....

Kom ihåg att det är fotboll ikväll, HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram, kram!!