Skönt att få fingrarna ur!! =))

När vi flyttade till vårat hus 2004 så var det första som skulle renoveras gäststugan med dusch, bastu o tvätt. Det blev gjort det mesta under 2005, men det är inte riktigt klart än....        .......va är man för en knepig människa när det ska ta sån tid å man aldrig får fingrarna ur!!!???  Vet inte vad det sitter i, ibland är det saker man inte kan, nästa dag har man inte tid eller ork osv osv
Men igår o idag så gjorde jag ett litet ryck, så nu är det snart klart, bara några detaljer inomhus oxå såklart yttertaket som ska bytas i sommar, puh......jaja, men se så fiiiiint det blev!! =)))



image90

Nu blire inge mer blogging förrän till veckan,
så ha en riktigt trevlig helg!!!!! =)))


JoJo!!

Oj, oj,oj, en hel vecka har flutit förbi, kallt som attans är det ute oxå man vill ju inte göra nått!! Var är solen, värmen o våren??? Jaja, en bild säger ju mer än tusen ord, så här kommer min vecka i ord OCH bilder!!! =))



Vårtecken trots saknad av den!!                              O Kelso i busar tagen!!

image81

Grejjerna från IKEA har kommit!!!!
Sovrummet är snart klart, här med ny sängram o nya sängkläder, vi är sååå nöjda!!!! =))))

image82

Fick en fråga för en stund sen om hunden på headern, här är han!! Han heter Lukas och är en långhårig collie, i stamtavlan heter han Thangil´s Lucifer, därav tilltals namnet som motvikt! =)) Han är 12 ½ år gammal och har nog inte så länge kvar, men han är den snällaste o klokaste hund vi nånsin haft!
Vi har en hund till och även en katt!! =))

image83

Här är min älskade "nästan" lillasyster Martina, i helgen fick hon en riktig gör om mig behandling och kolla in detta som ni ser här ovan, det var före....................och...................


image86

..............efter!!! Wohoooohooo, vilken tjej!!! Snyggt blev det!! =)))

Tjopp, tjopp, denna veckan känns fullproppad, jobbar alla dagar, på torsdag blir det Blodomloppet för andra året i rad, det ska bli kul! På fredag o lördag jobbar jag i stan på Ume marknad, någon slags minivariant för att dom inte kör Björkstá skulle jag tro, och på söndag blir det marknad i Sävar så håll utkik om ni har vägarna förbi!! =))

Ha det gott till nästa gång!!
KKKKKKKKKKKKKRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMM
******************************************************************************************************************************

Hur var helgen då!?

Jo, helgen har varit alldeles lagom på alla sätt o vis.
Började med att åka till Hällnäs i fredags o hälsa på pappa, var o hjälpte han på gården lite, han börjar ju bli så gammal o skruttig gubben.. =)) Var förbi Lizaloop en snabbis oxå! Vi sov där och åkte hem vid 16-tiden.
Hem o duscha o iväg till svärfar på grillmiddag!! Såg finalen i Körslaget, hejade på Brolle, men dom andra var nog lite bättre.... Hem igen och denna gång hoppade jag på cykeln och cyklade in till H-sund, mötte upp ett gäng vänner på Kajutan o tog mig några kalla, mycke trevligt!
Söndagen blev som sig bör en vilodag, lyckades trots det att få besök av en sovandes Familjen Sandberg som bjöd på pizza till middag, tackar tackar!!

Till sist, glöm inte att heja på Tre Kronor i hockey-VM!!!!! WoHooOOO!!!

Vi hörs snart! KraaaaaaM!! =))


Utmanad....

....blev oxå utmanad av Tessah, so here goes.....

Tre namn jag går under
Bumsan
Johanna
Fru Olsson

Tre saker som skrämmer mig:
Att förlora nära o kära
Att världen har blivit som den är
Fästingar, gaaahhh! =)

Tre saker jag har på mig:
Jeans
Tunika
Buff

Tre sanningar:
Oj, den här var svår........
Ägde min första bil när jag  var 16 år, värt när man inte ens har körkort.......=((

Hade ett eget "företag" när jag var typ 11, höll på i ca 1 år o tjänade lite extra pengar. Jag var på Nolia med mor o far o såg ett hantverk någon hade gjort och tyckte att dom tog alldeles för mycke betalt, jag sa: Jag kan göra finare sånna till ett billigare pris! Så jag åkte hem o började tillverka toa-gummor i cernitlera! =))

Jag är snorig 365 dagar om året, cyklade omkull när jag var 6 år och slog ansiktet rakt ner i asfalten vilket resulterade i att jag har vävnad o vätska som samlas i bihålerna eller nåt sånt, usch usch!!

Tre saker jag verkligen vill ha:

Ägglossning!!
En bebis!!
..och ett nytt kök, hi hi!

Vet ej vem som kikar in här, men jag utmanar iaf Lizaloop!!=))

TäVliNg!!!!


TÄVLA OM EN BARNVAGNS SKYLT FRÅN MAGISK PRESENT!

image542




"Jag är med och tävlar hos Tessah om en jätte fin Personlig Barnvagns Skylt från Magisk Present.

Tävlingen pågår till 25 maj kl:23:59

Passa på och var med du också! "

Första gången jag är med i en tävling, men jag ville bara för att det var min bästa Tessah som ordna!! =))

Tjing tjing!!=))

Välkommen till världen!!! =)))

Jippie, yeah!!!! =)))
 Fick åka iväg till sjukhuset idag och träffa min bästa vän Therese och hennes nyfödda pojke!!!!
Han är såååååååååå sööööööööt!!!!!!! =))) Han är född den 5/5 kl 5 på morgonen, lätt att komma ihåg, hi hi!

Det var så kul att få se dom jag fick tårar i ögonen och hoppas att det smittar av sig så att jag får uppleva den lyckan snart!! =)) Och så att våra bebbar kan bli kompisar.

Kolla vilken kille!! =))

image78

Det kommer mera jag lovar......=)))))

**************

Jo, jo, jo... For ju me syrran o kidsen till Örnsköldsvik o gick på mässan Örnexpo, det var typ som ett mini Nolia. Det var kul iaf, bra väder o lite lagom me folk så man kunde strosa runt o kika o handla lite.
Köpte 10 röda rosor till min man för endast 30 kr och så fick han munkar oxå, som han älskar!!! =)))

Jag åkte ju mest dit för att se Takida, dom körde en halvtimmes akustisk spelning som var väldigt bra oxå var min systerson Elliott med i Guitar Hero-tävlingen dom hade mot gittaristen i Takida, Mattias.

Här kommer lite bilder från dagen! =)


Elliott o Eve i Bungy-gunga!!=)))

image73
Elliott tillsammans med gittaristen i Takida, Mattias! =))


YOU ROCK!

image76
Mina kära syskonbarn!!!! =))))

image77
Åhhh, va bra!! Riktigt kul med akustiskt!!! Takida, wohooo!!! =))

Vad mer händer här i helgen.....hmmmmm, jo, vi kikar så klart hockey VM, Sveriges premiär gick ju bra efter några om o men, heja heja!! Vi stökar o bökar här på gården, krattar, sår o gödslar m.m m.m Var en sväng på Plantagen idag för första gången, riktigt trevlig butik kommer nog att åka fler gånger i sommar o handla lite växtligheter, denna gång blev det några Spanska Margeriter o perenner till stenparti.
Imorgon blir det att fortsätta på gården.
Tjipp tjipp!! =))

Första Maj välkommen.....

Tjohopp!! Jag var helt slut efter helgen i Luleå så nu när jag blev ledig så har det blivit en del vila!!! Skööönt!! =)) Tänkte lägga in några bilder som blev när jag var iväg, vi tog en kopp kaffe hos några goda vänner i Piteå, pappa o jag!

    Pappa o Zeb  VoVvAr!! =))

Vi besökte Cordylines Kennel. Många söta hundar hade dom! =))

Den här bilden var nästan den enda jag fick från Blackis när vi jobbade. Stina med kund! =))

image70

Vill bara påminna er att om ni vill komma o kika så jobbar vi på Umeå marknad den 23-24 maj och på Sävar marknad den 25 maj och även på torget i umeå helgen därpå, Varmt välkomna!! =)) Kom ihåg att kika in på Stina Jakobsson Design.

Imorgon skall jag åka med syrran o kidsen till Ö-vik, vi ska besöka nåt som heter Örnexpo, nån mässa av nåt slag där vi bla ska se Takida, weeehoooo!!!!

Vi höresss, kraaaaaaaaaaaam!! =))