Spruta mig hit o spruta mig dit!!

Ja hej....

....här sprutas det för fulla muggar, jag har haft en del känningar av hormoner som flödar i kroppen. Gråten ligger nära till hands om man säger så. Önskar att det blir ett bra resultat....farbror doktorn har ännu inte kommit med så mycke glädjande besked, men vi får väl se och framför allt hoppas.

Nu ska det fejas och städas här hemma. Har varit och shoppat lite stuff, =))), tyg, dukar, en matta o lite mer. Ska försöka åstadkomma lite före och efter bilder kommande vecka tänkte jag. =)))

Men nu blir det nog inge mer blogg på några dagar, jag ska nämligen omhulda mig med må bra saker de kommande dagarna. På torsdag ska jag tex på helkroppsmassage, det blir härligt! =))

Jag är inte vid så gott mod...men det blir nog bättre. Kram på er! =)

Lämnar er med en liten dikt...

ETT NYFÖTT BARN
Av: Siv Andersson

Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött.
- ut kom en liten mänska
som ingen förut mött!

Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram.


En riktig SoLsTrÅLe!!!!!!!!

Det växer tänder på goaste trollungen!! =))

Tjipp o hej! =))

Energiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Varnar känsliga läsare o tittare för bilder senare i inlägget

Hej tjoflöjt!!

Kom inte ihåg allt vad jag skrev igår, men jag hann iaf med en liten ommöblering igår kväll. Det blev sååå bra!!! =)) Jag känner fortfarande ett enormt sug efter att röja, rensa o sedan så klart göra fint. Jag känner att våren sprudlar i mig som en nypoppad champagneflaska! =) Jag har så mycke ideér och tankar på hur det skall fixas och donas och grejjas här hemma, hi hi, det kanske är hormonrus av sprutorna, hi hi!! =))

Det har iaf varit ännu en härlig vårdag och idag tog min kära make initiativ till grillmiddag!! Mmmmums!! =))

Här kommer en bild till Therese, så att hon får se vad hon missade! =))) *Blink,blink*Jag känner att detta inlägg blev en blandad kompott, för nu ska det handla om sprutor....
Just nu sitter jag här och det svider vid magen, på och innanför huden. Idag var det jobbigt att ta sprutan, kände att  jag tvekade lite extra och fick ångest..... Jag trodde i min vilda fantasi att det skulle bli lättare och lättare för var dag som gick, men ack så jag bedrog mig! =)) Snart kommer jag att åka till läkaren för att ta blodprov och göra ultraljud för att se om det har börjat växa nåt litet ägg.....spännande......    *hoppas*

Här kommer bilder på mig in action!!

   

Som sagt, jag blandar vidare.

Möblering surrade jag om där i början, jag ska fortsätta imorgon har jag tänkt. Jag ska också göra en liten lista på saker som jag ska åka o handla till en billig penning hade jag tänkt, tyg, en matta, krukor, kuddar m.m
Åhhh, jag är sååå sugen på att fixa till!!!

Kram kram! =)


Påskis! =))

Eller som så många andra bloggare skriver under denna helg "Eggande inlägg!" , men för mig blir det ju då äggande med betoning på kvinnans fortplantningsorgan! =)))
Jag har ju påbörjat min behandling med Puregon, alltså jag injicerar mig själv med hormoner som skall göra att jag förhoppningsvis får ägglossning. Att sticka en spruta i sin egen kropp är inte kul, punkt!!!!
Med ångest i bröstet, hjärtat som bultar i 320 och handsvett som skulle räcka för att göra en öken blöt så skall man alltså lugnt och metodiskt sticka in sprutan i magen, spruta in vätskan,v ä n t a i 5 sekunder och dra ut!!!
För somliga kan detta tyckas vara en fis i rymden, men jag som dessutom har en livstid av sprutskräck bakom mig tycker att detta är extremt ansträngande....men jag har vunnit över mig själv och lyckats, jag är såååå stolt! Med tårar som sprutar och svordomar som haglar så sticker jag mig numera i fläsket varje dag med glädje! =))) Hi, hi!

Mitt mål hägrar, min längtan efter en liten har knappast minskat. Men min långa period av misslyckanden med Pergotime gör att det är svårt att hoppas för mycket...svårt att tro att det ska funka....självklart kommer stunder av tvivel. Ska jag någonsin få uppleva en graviditet och ett barn??

Men innerst inne är mitt eget svar på den frågan JA, jag känner på mig att det är min tur snart. =)))

 en längtan som just nu har ett obestämt slut, men jag känner att tiden snart ebbat ut,
att du snart sover och gror djupt inom mig
och att jag redan vet hur mycket jag älskar dig,
 av hela mitt hjärta välkomnar jag dig,
åh sötaste skrotunge kom nu till mig! 

Påskis, påskis, helgen har ju bjudit på ett väldans tråkigt väder, men det har inte gjort så mycket. Vi har haft det så lugnt och skönt jag och maken. =)) Mysigt, mysigt och lite mera mysigt! =))

På påsksöndagen så var vi på dop, det var systersonen Emanuel som skulle döpas. Så tidigt på morgonen så begav vi oss till Örträsk och det var en himlans trevlig dag och där sken oxå solen!! =))

     

Helgen avslutades med att Therese och Gabriel kom på besök, och det var härligt. Promenader och en massa bus också har vi suttit i solen och pimplat kaffe och snackat strunt, bättre än så blir det inte.
Påsken 2009, over and out! =))

Bloggar bäst, som bloggar sist... =)))

Nä, skämt å sido, det har varit tok mycke här hemma, och tiden går såååå fort. Men nu kommer lite uppdates.

Mars har präglats av enormt mycket arbete, som sagt mitt jobb kan eventuellt vara i fara men vi vet inget säkert än. Det har jobbats stenhårt med förhandlingar och sånt, men det dröjer nog ett tag tills vi får något beslut från högre höjder, håll tummarna allihop att vi får ha kvar vår lilla fabrik!!!

Jag har oxå haft toook iiil här hemma och börjat rensa, oj va skönt det är att slänga bort saker!! Det är som att rensa själen oxå när man her iväg en massa gammalt bråte. Och hur i all sin dar tror man att det skall finnas plats och utrymme för sånt som man tänker att man kanske nån gång kommer att behöva!? Nej, rensas mer skall det bli och lite senare blir det en vår-städning som heter duga! =))

Jag har oxå försökt att fokusera på bebis skapandet....., det har gått ganska bra. Kämpar med rökningen ( alla tips är välkomna) , maten och motionen går det bättre med. =)) Att omge mig själv med lycka och glädje funkar också relativt bra, men man kan ju inte styra allt här i världen, det finns ju saker som gör en arg o ledsen oxå. Men som sagt, det enda du till 100% kan styra själv är ju ditt eget beteende och dina egna val. Och man har alltid ett val, du väljer ju själv hur du skall bemöta andra, hur du själv ska hantera saker o ting osv osv Och jag väljer glädje, skratt och lycka i den största mån jag kan!! =)))

Jag har hunnit med en del roliga saker under mars-månad oxå. Vi fick en blixtvisit av
Tessah med familj, ååhhh va kul det var att se er!!! Skulle önska att vi kunde ses oftare!! Saknar dig gummiz!!!

Nedan en bild på deras pojke Dante! =))Jag har varit på ROCK-PARTY med ett gäng brudar från jobbet, jisses va kuul vi hade!!! Ska försöka leta fram nån bra bild vid ett senare tillfälle. Säger bara, Wohoooo!!! =))

Har varit på kalas för mina söta syskonbarn Elliott och Evelina. En present fick dom tillsammans och det blir en helkväll med moster!!! 3 D-bio och middag på resturang!! Tjohooo!!

Här kommer en bild på tredje syskonbarnet Emanuel som växer och frodas! =))Har självklart spenderat tid med goosisen Gabriel och vännen Therese och det har varit mycke trevligt. Vi har tillsammans följt Let´s Dance och blev super nöjda när Magnus och Annika vann!!! =)))  Gabriel har tagit sina första steg och lärt sig att själv dricka ur nappflaskan m.m Ujja, va fort det går! =))

    Jag o Gabriel! =))          Han älskar att dammsuga, hihi! =)

Så där, lite sagt om mycket... Kan meddela att jag har ap-mycket att göra kommande vecka oxå, men påskhelgen blir nog relativt lugn och som sagt, tok-fokus på bebisverkstan!!
Skulle tro att jag återkommer efter påsk så jag passar på att önska er en trevlig sådan.

Tjing Pling o Puss o Kram!!