Trippel lycka!!

För att påminna er så tar jag det från början.......
Jag och min man har försökt få barn i drygt 3½ år, finns mer om detta att läsa i bloggen sen tidigare, och med hjälp (FHS-stimulering) via IVF-kliniken i Umeå så blev vi gravida och plussade på stickan den 12 juni!!
Wohoooo!!! Vilken lycka!
Graviditeten har gått jättebra och på vårt första UL i vecka 13 förra tisdagen så hittade man 3 st små. TOTAL CHOCK! Maken blev livrädd, tänker nog mycke på det praktiska och oroar sig för mig och dom små. Jag var omtumlad och rädd första 3 dagarna ungefär, jag har ju aldrig varit gravid, hur gör man nu? Oj, oj, oj...
Nu har det gått drygt en vecka sedan den livsomvändande nyheten kom och igår var vi på spec. mödravården för vårt andra UL. Vi fick se våra 3 mirakel, 3 hjärtan, 3 huven, 6 armar och 6 ben, oj vilken otrolig lycka!
Nu när nyheten har sjunkit in så kan jag inte ens tänka mig att "bara" bära på 1, missförstå mig rätt, det var ju meningen att våra älskade 3 mirakel skulle komma nu!!

Som det står här uppe, LIVSOMVÄNDANDE, så kan man nog lugnt säga att vi har det vi gör fram tills att bebisarna kommer och för att inte tala om efteråt. =)))
Hur ska vi bo? Bil? Det är mycke att fundera över.....

Här kommer de första bilderna på mina tre små älsklingar!Jag vet att det inte syns så mycket, men ändå, det var helt underbart att se på ultrljudet hur dom sprattlade och vinkade och snurrade runt. Snacka om att moderskänslorna kommer tidigt! =)

Denna bild är lite pinsam tycker jag, men efterfrågad så here we go.

 Vecka 14 eller 13+2 som vissa säger! =)

Nu ska jag gå och äta frukost! Tjing tjing! =)

Sommar sommar sommar! =)

Hej hopp, jag vet att jag lyser med min frånvaro, det enda jag kan säga är att stundvis har jag jättemycket att göra och stundvis jättelite. Har haft semester i 2 veckor och har 2 veckor kvar. Jag bara är, jag njuter av att vara ledig och inte behöva göra någonting alls. Lägger in några bilder och hoppas att ni alla har det bra därute!

Kramar Bumsan =))

   

Jag gillar ju som bekant gamla saker, åhh va fiiint det är! =)Jag har målat en välkomstskylt....som sitter på vadå..............jo, på mjölkpallen som jag och min pappa har gjort!! =)) Jag har velat ha en sån i flera år och nu är den klar!! =)

Sorry mina kära vänner att jag inte är mer underhållande än så, men jag hoppas att ni har en underbar sommar med härliga semestrar trots det rådande vädret!

Tjipp tjopp! Bums! =)