Vinterbilder!Kelso!Vårt hus!En frostig gren, hi hi!Nyår i Laisvall!Vinter i Tyskland, Bietigheim!

Utmaning!

Såg att flera av mina bloggvänner gjort, så let´s go....

Regler: Det här är svårare än du tror!

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!

Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du?

Bumsan
2. Ett ord på fyra bokstäver: 
Boll

3. Flicknamn: 
Beatrice

4. Pojknamn:

Billy
5. Yrke: 
Brandman
6. Färg: 
Brun

7. Klädesplagg: 

Bolero
8. Mat: 
Blodpudding
9. Sak i badrummet:
Badkar
10. Plats/stad: 
Balsjö

11. En orsak att vara sen:
B
ussen  kom inte i tid!

12. Något man skriker:
 
Birk kom hit!!!!! (Pappas hund heter Birk! =))
13. Film: 
Bee Movie

14. Något man dricker:
Bowmore (Whiskey)

15. Band: 

Breaking Benjamin
16. Djur: 
Björn

17. Gatunamn: 

Bävervägen
18. Bil: 
Bubbla

19. Sång:
Breathing (Lifehouse)
20. Aktivitet med mer än en deltagare
Basket

Så då var det gjort!! =))


Snö, snö, snö....

Härliga måndag, kom på i morse att alla tycker att måndagar på jobbet är så jobbiga. MEN, jag kom i min stilla tanke på att måndagar kan vara rätt så härliga. Då har man inte riktigt kommit sig in och hunnit börja stressa upp sig över allt som skall göras på den nya veckan utan kan planera vad som komma skall o ta det lite easy. O tänk, en helt ny vecka full av äventyr att se fram emot!!! =))

Nu är det snart bara 2 veckor tills vi ska till IVF-kliniken....spännande, det är en sån här skrämmande förtjusning. Har börjat fundera lite på själva behandlingen och det som känns så bra är att jag inte längre gruvar för att sticka spruto på mig själv......gahhhh, hi hi, det kommer nog att gå jättebra!! Hoppas bara inte att dom där nya hormonerna jag ska spruta in i min kropp får mitt humör att slå bakut!

Hinner inte mer idag för nu ska jag susa iväg o hämta maken från jobbet!

Tjing tjing! =))

Blir inga bilder idag det tar sån tid!!! =((

Sköna söndag! =))

Tjohoooo!!! 2 medaljer!! Helena, Brons i skidskytte o Anders Södergren, Silver i längd!!! Grattis!! Wohoooo!!!

Fredags kvällen spenderades med Therese o Gabriel, vi såg Let´s Dance o åt Quesedilas!
Jag hejjar på Morgan o Helena och Magnus o Annika!!!!Han är ju så underbart söt lill-trollet!! =))

Sen har svärfar passat på att fylla 50 i helgen så där har vi varit på kalas och sov över tills idag, mycke blommor, mycke gratulationer o mycke mat! Grattis!!!

   


Jag och älsklingen, festfina o glada! =))

Nu skall jag återgå till min sköna söndag, maken ligger o tar sig en bakis-lur och jag tänkte passa på att gå ut med vovvarna. Sen blir det nog mat i form av allt det som svärfar skickade med oss hem! =)
Åsså ska vi självklart se UFC -95 som var i helgen!

Hoppas ni har haft en härlig helg!! Kramar Bums! =))

Lukas mår bra! =))

Hej hopp, ännu en dag har snart susat förbi o blivit historia.
Jag är inne i en period då jag tycker att tiden går så fort, så fort.

Nåja, till det viktiga, Lukas mår bra, eller så bra man nu kan må med inflammation i förhuden. Hujja, kan tydligen bli så på gamla hundar när dom inte orkar bry sig om sin personliga hygien längre. Fram o tebax till Vännäs, tycker dom är så bra där på veterinärstationen, och humana priser har dom oxå. Stora påsen baouta var jag o handlade på apoteket, så nu är det medecinering i dagarna 10. Tratten har åkt på oxå, vilket inte är särskilt poppis, så nu ligger han o surar i soffan. Men som sagt, han mår ändå bra! =)))

Skidskytte, Wohooooooooooooooo!! Silver i mix-stafetten! Heeeeejja!!!!!!!  =)))))

Nu ska jag fixa mat åt alla tvåbenta o fyrbenta i detta hus!!

Synäs i Brynäs!! He,he!!

Brrrrrrrrrrr..........

Kylan har gripit tag i oss alla!!! Himlanch va kallt det är, vilken tur att det finns en uppsjö av tofflor, filtar o sköna kvällar framför brasan som sprakar!!!

Har nu efter många om och men fått svar från IVF-kliniken, och det är bara att konstatera att man måste ligga på! Ett tips till alla er som har med sjukvården att göra, ring, ring igen, maila o maila, man måste se till att det händer något på egen hand. Fick alltså skicka ett mail till och fråga om dom hade glömt mig eller nåt, men så igår kväll så ringde självaste doktorn mig. Så nu är det ordnat o donat, vi ska dit vecka 11 o kolla så att allt är ok med mig och min livmoder, hi hi, o sen blir det att starta behandling!!!! Inte en dag försent!!!

I övrigt har veckan som gått inte bjudit på så mycket annat än kyla. Eller jo...skidskytte-VM har ju startat, wohoooo, det är ju så spännande, heja sverige!!!!
Helgen passerade ganska fort, fredag den 13:de spenderade jag med Therese o Gabriel, Let´s Dance, grekiskt tema på maten o en massa mys.
O sen var det ju Alli Hjärtan Da! Massor me kramar till er alla, speciellt massor mera till flera av mina nära vänner som jag saknar, även att det blev i efterskott!! =))

Imorgon bär det av till veterinären med den gamla vovven, är lite nervös att dom kommer att rekomendera att vi skall avsluta hans liv.......vi får väl se.....det känns tungt.

Men nu ska jag ta o krypa mot sovrummet, väckarklockan står på 05.03 o det är inte så länge dit.

Puss o god natt!!

Joorå, så att eh....

Ja hej hej,

Herre min je va snöigt det är ute, men vädret idag har varit helt underbart!! Snön, solen o allt...toppen!! =)
Det är mycke på jobbet nu, stök o stoj. Får prova en ny arbetsplats på mitt företag denna vecka, kul! =)

När det gäller operationen i förra veckan så har jag mått väldigt bra, inga komplikationer eller nåt, hoppas det fortsätter så.
Igår skickade jag ett mail till IVF-kliniken, så nu väntar jag med spänd förväntan på svar....tiden går, tick tack tick tack..... Men, den som väntar på nåt gott...bla bla bla, hi hi hi! =))) Man måste ju få skämta om det man genomgår också, annars skulle man ju inte palla. =))

Vill bara berätta att jag också kommer att genomgå en utredning va gällande ärftlig cancer. Så här börja det. Jag såg ett program om att tjocktarmscancer(som min mamma hade o dog av, se tidigare inlägg) kan vara ärftligt, precis som andra cancerformer kan vara. I programmet så visade dom även att med dagens teknik så kan man göra en undersökning för att se om det är cancertumörer  på gång i tarmen och i s f ta bort dom! Om det nu skulle vara så att jag har större risk att få denna vidriga sjukdom och man nu kan göra något åt det, så vad är det att fundera på. Hur som helst så pratade jag med en läkare som jag träffade på Kvinnokliniken och hon berättade för mig att på lasarettet i Umeå så fanns det ett forskarteam som forskar i just ärftlig cancer. Denna snälla läkare skickade en remiss dit och för ca 1 vecka sen så fick jag ett brev från dom!! Jag ska nu skriva ner alla i min släkt som har eller har haft cancer m.m m.m, skicka den informationen till dom och sen får jag komma dit på besök, det kommer nog att bli bra. Finns risken så ska skiten bort!!! Och är det lugnt, så är allt bara fina fisken!! =)))

Det var allt för idag! Lev o må!

   Älskade mamma........ 
.......du finns kvar i mig.....

Off Season!

Vad gör man inte när det kommer en himla massa decimetrar snö och är en massa minus grader på termometern???

Jo, på fredagskvällen så skottar man fram grillen, grillar karré o majskolv, gör klyftpotatis o bea, mums, mums, mums va gott!! Årets första vintergrill avklarad!! =))

Och på lördagskvällen äter mannen kräftor, och jag som då inte äter kräftor gör en räkröra ist, hi hi, så tokigt det kan bli!

Hoppas ni har haft en trevlig helg!!

Tjing tjing! =)

Vinter ohhh vinter...

När man just hade börjat se ljuset så kommer det mera vinter med dunder o brak!!! Snön tar inte slut och jag blir galen på att våran plog-snubbe inte sköter sig!

Nåja, sorry att jag inte har skrivit o berättat att operationen gick bra, för det gjorde den. =) Jag som i vanliga fall är dööööörädd för allt vad sjukhus heter var lugn som en filbunke i måndags. Allt gick strålande och jag har aldrig tidigare fått så fina komplimanger om min livmoder förr, hi hi. =)) Så nu när allt är fixat och ordnat så hoppas vi att det så småningom bara är att tuta o köra. Ska maila IVF-kliniken så att den bollen är i rullning lagom tills att jag har läkt färdigt.

Ska också börja koncentrera mig på lycka o välmående i största allmänhet så att jag skapar dom bästa förutsättningarna för att det skall lyckas! =)

Veckan har bara susat förbi och nu så är det snart helg. Det blir en lugn mys-helg är det bestämt, god mat, film, mjukisbyxor o tofflor...
Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut i den hårdaste mark,
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt,
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.
/Nils Ferlin