Blomster!

 

Någon som kan gissa vad dessa vackra blomster är gjorda av?

Hoppas ni får en bra dag allihopa. Jag tog en härligt uppfriskande och kurerande morgonpromenad tillsammans med min goda vän Therese. Resten av dagen blir nog ganska lugn, nu ska barnen sova vagn. Synes! =))

******************************

Ja, här har vi varit förkylda. Det har inte hänt så mycket sen i torsdags då vi insjuknade. Och mönstret blir starkare o starkare, det är alltid Rasmus som drabbas värst. Han hade 40 graders feber, medans vi andra bara varit snoriga, hostiga o hängiga. Och pappan i familjen blir inte sjuk alls, men det är skönt att det finns någon som kan ta hand om oss andra. =))



Stackars Rasmus, det är så jobbigt att vara liten o sjuk.

Trots sjukdom så fortsätter dom små att utvecklas.
Oliver hittar på nya och varierande sätt att ha roligt i babygymet.



Och Lova har lärt sig sitta! =))



Detta är ju också sista veckan som hela familjen är hemma tillsammans. Så sen får vi se hur dagarna kommer att se ut när jag och barnen är själva och pappan jobbar.
Men jag vet ju att det kommer att gå bra! =))

Tjing tjing! =))

Buzzador!

Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin ärliga uppfattning om produkter eller tjänster.

Du får pröva nya varor och dela med dig till dina vänner och sedan lämna betyg.

Här kan du läsa mer om att vara en Buzzador.

Just nu letar dom efter nya medlemmar!

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare ni registrerar er desto större chans har ni att bli inbjudna till denna kampanj!

Jag är med i Buzzador, vill ni gå med klicka här!



Bloggtorka pga sjukdom!

Alla barnen är förkylda, och det har varit mycket de senaste dagarna.
Har inte så mycket tid över, så bloggen blir lidande. Håll till godo! =))

Tack för alla frågor i frågestunden, ställ gärna fler frågor om ni kommer på nåt!
Ha det så gott så länge!
Kram Johanna <3

Frågestund!

Fick en önskan från en läsare om att ha frågestund här på bloggen. Så klart jag kan!
Det blir premiär för mig, så var snäll. =))
Men fråga på, allt mellan himmel o jord! =)) Jag svarar på allt,  så gott jag kan!


<3 <3 <3

Jag vill börja med att säga att jag tycker det är så roligt att det har kommit flera nya läsare till bloggen. Jag blir jätteglad över alla kommentarer, men jag har inte alltid tid att svara alla. Det är så kul att ni vill kika in hos oss. Det finns mycket att läsa om trillingarna såklart och även om graviditeten, men även om kampen att bli med barn. Det tog ju oss 3,5 år att bli gravida, och det var stundvis en väldigt väldigt jobbig tid, men nu är ju lyckan total. =))
Så hjärtligt välkomna alla nya läsare! =))



Här är barnen i sina fina namnbodys som deras fastrar har sytt. =))

De senaste dagarna har varit lite halvjobbiga, det har berott på mig själv enbart. Jag känner mig trött o seg o lite rastlös och det beror ju inte på att jag har för lite att göra. Det känns bara som att vi är lite fastlåsta här hemma. Jag önskar att det var lättare att ta sig ut o göra saker, men som trillingfamilj så är man lite begränsad. Det känns också som att rutinerna här hemma är så super viktiga för att allt ska funka, så vi vill inte riskera att det blir fel. Jag tror men kan självklart ha fel, att det är lättare att vara flexibel och spontan med en bebis. Vi kan ju inte ha tre bebisar med olika rytmer, matstunder o sovstunder. Utan för att vårat liv ska funka så bra som möjligt så vill vi ju att dom är synkade. Men jag är en väldigt social människa,
och jag börjar känna att jag vill ut, ut bland folk! =)
Nästa vecka ska vi iaf ha en träff här i våran lokal med föräldragruppen som vi går i, och det ska bli såååå kul att få träffa andra barn och föräldrar! =)


Rasmus fick sova en stund i min famn igår! =))

Just nu ligger alla i familjen  o sover. Jag fick sovmorgon i morse, så maken ligger o vilar nu och barnen tar sin vagnvila. Gällande sömn så har Rasmus börjat sova hela nätter igen, men han är ändå orolig av sig. Vet inte riktigt vad det är som gör att han inte finner ro på samma sätt som de andra 2. Jag har försökt fundera, men kan inte komma på vad det skulle kunna vara.



Lova har fått tand nr 2 också. Så nu är det bara att plocka fram tandborsten till henne också! =)) Hennes hår har börjat växa massor me, det är kul, sötaste o finaste Lova.
Inventerade barnens garderob häromdagen och kan konstatera att vi har kläder så vi klarar oss i stl 68, så perfekt! Stort tack till alla som har bidragit till det! =))
Kläder till barnen har jag handlat i massor på rean, om jag hade betalat ordinare pris så hade det gått på 4-5000 kr och nu har jag betalat 1500!! Det bunkras inför framtiden och nästa sommar men jag fyndade även tre fina overaller i fleece/vindstopper-matrial som dom kommer att kunna ha i vinter ! =))


Oliver pratar me farfar! =)

Det blev söndagsmiddag hos barnen farfar igår, alltid lika mysigt, och barnen tycker att det är så kul att få träffa farfar o Annica o sina fastrar! =))

Nä nu vaknar snart barnen och det är dags för mellis, så ha det gott till nästa gång. Tjing tjing!

Avslutar med att tipsa om en länk vi hittade om hemmagjord barnmat,
kan alltid va kul, ta en titt om ni har lust! =)))
Barnmatskokbok!

7 månader!

Igår fyllde mina älsklingar 7 månader. Wohooo!
Jag firar o tackar för att jag har fått bli mamma åt dessa underbara små.
Livet nu är fullt av fart o fläkt och det känns som att dagarna bara susar förbi.
 Det händer ju saker hela tiden med barnen och dom blir mer och mer medvetna om vad som händer och nyfikna på världen. Det känns som att det kommer att bli en spännande höst! Maken börjar ju jobba i början på september så då blir jag mammaledig på "riktigt". =))
En större uppdatering om deras utveckling kommer vid 8 månader när vi har vår koll på BVC.

Min kärlek till er är oändlig,
jag har aldrig kännt så här förut.
Hur kunde jag någonsin veta,
att tre så underbara knyten skulle hitta ut.




Idag är ingen bra dag!

Idag skulle jag kanske inte ha vaknat... Jag har hällt ut en kaffekopp, spillt ut kaffesump, trampat i gröt, var nära att torrkoka napparna till barnen, ja listan kan göras lång och på det så kryddar vi med lite mensvärk. Jag har sällan sånna dagar, men idag verkar vara en sån dag. Jag är ju dessutom ensam med barnen så det gäller att tygla humöret för deras skull, men det är ju inte så svårt. =)) Dom är nog det enda som kan få min dag att bli bra igen, mammas sötungar! =)) Ska nog försöka få mig en chokladbit som plåster på såren. =))

Det har gått jättebra att vara själv med barnen, har ju fått en hel del hjälp också utan att det var planerat så det har kännts jätteskönt. Nu sover de alla tre på altanen i vagnarna, det känns som att sovrutinerna på dagarna har blivit bättre.

Lova fick sin första tand i lördags, wohooo! Den har inte spruckit fram ordentligt, men den är där. =))

Längtar tills maken kommer hem ikväll, även om barnen har varit snälla och vi har haft det bra så är det ju lite mycket att vara själv med dom.


Badpluttar! =))


Vagnpluttar! =))

Igår var vi på en promenad tillsammans med barnens farmor som var på besök. Det var kallt o krispigt i luften. Den här härliga sommaren är nog på väg o ta slut och då kommer min favoritårstid att ta vid. HÖSTEN! Det är så mysigt att få tända ljus, ta på sig raggsockor o vantar o halsduk. Se alla härliga färger på träden, gå långa friska promenader m.m m.m Jag älskar höst! =))



Sovpluttar!

Nu ska jag äta lite lunch medans dom sover, det blir tacos, mums!
Jag hoppas min dag blir bättre snart. =))





Lova!


********************************

Det har varit fullt upp de senaste dagarna och kommer också så att vara fram tills på tisdag. I veckan har vi städat här hemma och tvättat, det har varit dåligt väder och regnat en del. Men nu är det skön sommar igen, så ikväll blir det middag på altanen efter att barnen har lagt sig. =))
Vår hund Kelso blev sjuk i veckan också, så det har varit mycket med honom. Spenderade en hel förmiddag hos veterinären där dom konstaterade prostatainflammation och vips så var man 2500 kr fattigare. Han var riktigt dålig och det kändes rejält jobbigt, men nu verkar han bli piggare och vara på bättringsvägen.
Jag hann med en vinkväll hos Therese också, det var skönt med lite balkongsmys i augustimörkret.
Imorgon åker maken bort och lämnar mig ensam med barnen tills på tisdag. Jag känner mig lite si så där peppad den här gången, för jag har kännt mig så trött på sistone. Men det kommer säkert att gå bra. Vi har haft lite bakslag med Rasmus nattsömn, så det har blivit en del bök o stök och några rejält tidiga morgnar och det är väl sånt som känns extra jobbigt om man är själv.
Annars så är det en helt underbar tid med barnen just nu, det känns som att det händer nya saker varje dag och det går så snabbt så man nästan inte hinner med. Rasmus rullade idag också, wohooo!! Han är ju lite senare än det andra två, men snart så är han ikapp. =))


Det ska bli härligt att vara med barnen och jag ställer in mig på att det kommer att bli trevliga dagar och att allt kommer att flyta på bra! =))

Trevlig helg! =))



Mina älsklingar, snart 7 månader! =))


Människans bästa vän!

Jag pratar ju då om hundar. Vår vovve Kelso är hos oss på besök igen. Han bor ju som jag tidigare har berättat hos min pappa numera. Det är roligt att Kelso är här, men det innebär mycket mera jobb för oss också. Men det som är väldigt skönt är att få ta sig ut på promenader. Vi promenerar ju mycket annars också, men inte 3 ggr per dag som när vi har honom. Han tycker också att det är lite jobbigt med barnen, dom jagar honom med gåstolarna och han har lite svårt att komma till ro. Men han är väldigt snäll med dom och barnen tycker att han är väldigt spännande. =))

Gick en härlig promenad med honom i morse, det är skönt att bo 15 min från stan och ändå så lantligt! =))



Min pappa har ju egna hundar också, han har haft collie i över 35 år,
Primus som är halvbror till våran Kelso och Birk.
Men Birk blev han tvungen att ta bort i fredags pga cancer.
Det är väldigt tråkigt när sånt händer, Birk blev 10 år. R.I.P



Det har varit en härlig dag idag igen. Hoppas ni har en trevlig helg!


3 is the magic number!

1

LINDA - småbarnsmamma med cancer

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (101 röster)

2

Jag är iallafall yngre än...
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (104 röster)

3

Stolt trillingmamma! =)
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (82 röster)

Som den trillingmamma jag är så ligger jag tack vare er på tredjeplats av 354 bloggar!! Tack!! =)))


Picnik is fun!





www.picnik.com


Lycksele o 1-års kalas!

Ja, det är det som har hänt de senaste dagarna.
I onsdags så tog jag med mig Lova och Oliver och åkte till Lycksele för att hälsa på världens bästa Jeanette och hennes bebis Valter. Rasmus fick vara hemma och ha en egen dag med sin pappa. =)) Jag var lite nervös för resan och att åka så långt själv på utflykt med 2 barn, men det gick väldigt bra. Dom verkar som sagt trivas i bilen, för det sades inte ett pip varken dit eller hem. Och dagen i sig var jätterolig, det var så kul att få träffa Nettan o hennes söta bebis! Ses för sällan!



Valter är snart 8 veckor, en riktig gobit! =)
Ni kan läsa mer om familjen Wännström
här!
Go mat o gott sällskap och barnen fick en massa presenter av goa Nettan me! =)
Tack för en härlig dag! =)

Igår var det 1-års kalas för sötaste Wilda!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS



Tårta, ballonger, presenter o sol! En härlig dag för kalas! =))
Liten blir stor!



Wilda tillsammans med sin mamma Therese.

Igår kväll hann jag o maken med filmkväll också, vi såg Clash of the titans och den var helt ok. Det är bara så skönt har jag upptäckt att få falla in i en annan värld för en stund o glömma allt vad blöjor o välling heter, hi hi, mera filmkvällar får det bli! Barnens sömn fortsätter att funka bättre o bättre, men att sova hela nätter har gjort att dom vill kliva upp tidigare på morgonen. Så nu är det uppstigning kl 06.00, inte så kul tycker jag men det kommer nog att ändras. =))

Vi har inga planer för helgen, så vi får se vad som händer men vi önskar er en trevlig sådan iaf!! Kram!


Slappat o njutit o mycket att göra! =)

Heeej!! Jag har inte trillat bort från jordens yta, jag har bara haft en del att göra och tagit det lugnt om kvällarna. =) Men det händer grejjer vill jag lova.

Vi har haft en massa främmande och vi har även hunnit med en del utflykter. Maken har varit utlånad som flyttkarl och jag har haft en lyxdag. Här kommer en resumé. =))

Jag har haft besök av Fia o Jessica som var här för att sälja kläder på torget, jag brukar ju hjälpa till o jobba en del, men det blev inte så denna gång. Dom sov här 3 nätter och vi hann umgås en del. Det var så kul att Fia som jag kännt hela mitt liv sen vi var bebisar fick chansen att träffa mina barn.  Sen har jag haft ett kärt återseende av en gammal skolkamrat och det var också väldigt trevligt. Vi har hunnit med en middag hos svärfar och en heldag hos min pappa i Hällnäs. Det var första gången som barnen var och hälsade på hos morfar och det tyckte dom var spännande.
Vi har även haft våra kära vänner Ola o Kajsa över på middag och det är så kul,
för nästa gång vi ses så har dom fått en liten bebis. =))
Maken hjälpte några vänner att flytta i ett par dagar och då passade jag på att göra en premiär-promenad med trillingvagnen, det var kul och gick bra.
 Det var första gången som barnen satt i vagnen och det verkade dom gilla, mycket att titta på. =))



Vi har varit på några turer med trillingvagnen, och man påkallar ju lite uppmärksamhet med denna stora vagn.
En rolig reaktion vi fick från en kvinna i en bil var att hon blev helt exalterad och började applådera,
det var ju lite skoj. Ha, ha! =)))

Jo just, lyxdagen. Jag hade länge planerat att ta en dag bara för mig själv och ordnat så att barnens farmor skulle komma o hjälpa till med barnen. Jag började på förmiddagen med att gå till frissan, härligt med ny färg o frilla. Sen blev det lunch i solen och en shoppingrunda med fru Granström även kallad plastmormor Karin. Sen åkte jag till mitt massageställe Take Care i Holmsund och fick njuta i 3 timmar av en Womens Treatment, tack snälla Monica! =) Kvällen avslutades med vin hos bästa vännen Therese. Vilken underbar dag! Det var såååå härligt att få göra någonting för mig själv och välbehövligt dessutom! =))

Många kvällar har avnjutits på altanen med ett glas rosé i denna härliga sommarvärme.

Barnen då, jo det händer en massa där också. 2 nätter nu så har dom sovit fulla nätter utan nattmål, tjohooo! =)
Vi har länge pratat om hur vi ska lägga upp det för att sluta med nattmålet, och dom små liven måste ha hört oss prata, för utan att något var bestämt så bara händer det. Det började med Rasmus, som dessutom var den som vi trodde vi skulle få mest problem med, han bara sov en natt. Natten efter så hakade Lova på och natt tre så fixade Oliver det också med lite hjälp från sin mamma.
Det har ju bara gått 2 nätter än så länge, men vi har tänkt köra på nu när dom har visat att det går.
Så med lite tuttning och vyssjande kanske vi fixar det. =))
Så härligt att få sova hela nätter!
Dom äter så bra på dagarna också så det bidrar nog till den goda nattsömnen. Dom har ju börjat äta MAT till middag. Så nu ser vår dag ut så här: Frukost ca 2 dl välling, Lunch gröt, Mellis ex, mosad avocado och banan med ett litet rån eller smörgås, Middag ex köttfärsås o makaroner och sen ca 2 dl välling innan dom somnar. Det är så kul att det går så bra! =))



När det gäller gröten till lunch så gör vi havregrynsgröt och blandrar med köpesgröten, dels för ekonomins skull men sen också för att vänja dom med "riktig" gröt. Det är så kul att laga mat till barnen också, vi försöker ju göra det mesta själva. Ikväll gjorde jag lax o potatis med broccoli, vi får se om dom tycker om det.
Det känns som att dom utvecklas i en rasande fart nu. Dom har börjat upptäcka varann mer och mer, pratar o skrattar till varann och det är så kul. Dom är väldigt inne just nu på att känna och klämma på ansikten, det är väldigt roligt.
Då kan man få en hand i munnen! =))


Vi har också tagit in gåstol nummer 2 och det tycker dom är väldigt kul,
spännande att fara runt o upptäcka! =))



jag ta och göra färdigt för ikväll, för imorgon ska jag och 2 utav barnen åka till Lycksele för att hälsa på bästa Jeanette och hennes bebis Valter. Ska bli så kul!! Känner mig lite nervös inför en sån lång utflykt ensam, men det går säkert bra. Hoppas ni har det lika bra som jag!! Kramar! =))