Andmamman och hennes trillingar!De kommande 4 dagarna så kommer jag nog tyvärr inte att hinna blogga så mycket. Maken åker nämligen iväg på fiskeresa med grabbarna och jag är hemma med barnen. Såsom andmamman och hennes trillingar ovan kommer jag att se till barnen och mig och våra primära behov! =))

Det ska bli kul att känna på hur det kan vara som ensamstående trillingmamma, för jag vet att det finns sånna därute. Starka stolta mammor som gör allt för att skydda sina barn och uppfostra dom så att dom så småningom kan pröva sina egna vingar.Vi kommer att ha det mysigt tillsammans jag och barnen, men det kommer med all säkerhet att bli intensivt. Det jag kan tänka blir körigt är grötmåltiderna och nattningarna.
Men det kommer säkert att gå bra! =))

Jag får ju egentid med det bästa som finns, mina älskade små.
Och dessutom får jag sakna maken lite och det är alltid nyttigt.Hoppas ni har det bra! Simma lugnt! ;)


Underbara!

Städar lite här hemma och fixar o grejjar. Övervåningen har sett ut som ett bombnedslag.
Passade på att sortera barnens garderob, dom är på G att göra storleksbyte från 56-62.
Och jag kan konstatera att vi har kläder till barnen i storlek 62 i massor, vi behöver nog inte köpa ett enda plagg såvida vi inte vill. Så jag vill bara säga att ni är underbara!
Tack till alla som ger oss kläder och grejjer till barnen! =))) Vi är oerhört tacksamma maken och jag!
Jag säger bara, pay it forward!!! Tack underbara vänner! =))


Det råder ingen tvekan...

...om att vi härstammar från aporna. Vår älskade dotter har på sistone visat det för oss dagligen. Hon leker nämligen väldigt gärna med fötterna. Ibland både fötter och händer samtidigt, men gärna bara med fötterna och vilar då med händerna i munnen eller bara på bröstkorgen, detta fenomen är mycket underhållande. =))

Hon är så stark i tårna och kan greppa väldigt bra! =))

Igår fick hon även följa mig till affären i bärsele. Det är så annorlunda att bara göra något o ha en bebis med, men det är kul och viktigt att få den tiden. Både för oss och barnen, ensamtid med barnen var för sig är något vi kommer att schemalägga framöver. =)Ikväll har barnen badat och även fått prova havrevälling för första gången, fortfarande blandat med hälften ersättning. Men vi hoppas på en god natts sömn!

Och mina vänner visst har vi härligt väder! Sommaren har kommit tillbaka, wohooo! =))
Hoppas ni har det bra därute!


Midsommarafton!
Vilket underbart väder vi fick! Ute vid havet hos Olas föräldrar!

Vi firade en underbar midsommarafton tillsammans med Ola o Kajsa. Konstaterade att det var vår 5:e midsommarafton tillsammans. =)) Det blir roligare o roligare allt eftersom familjerna växer, det kommer ju en liten Spetz snart också, en liten kompis åt våra 3. =)) Vi åt underbart god mat som vi alltid gör i deras sällskap.
Jag måste säga att det känns så bra att det funkar att ta med barnen till olika ställen. Det blir inte alls mycket gnäll eller att dom sover dåligt, dom sover t o m nästan bättre borta. =))

Midsommarbarn!Här har vi senare lagt dom för att sova! =)När barnen lagt sig så åt vi gott, drack gott och spelade sällskapsspel. Det var läääänge sen jag var uppe så länge. Vi var dock vääääldigt slitna dagen efter, men det var det värt. =))Jag vill också presentera världens coolaste tax Tilda!
Hon är helt underbar, har en sån härlig personlighet!När man är sliten "dagen efter" så kan det ju vara kul med något gott!
Och när ICA har halva priset på jordgubbar och det finns någon man älskar så är det ganska enkelt! =))Hoppas ni me har haft en härlig midsommarhelg! Kram Bums!


Älskade ungar!


* * *


Trillingvagnen! =))

Här är den, trillingvagnen!
Rasmus fick sitta modell och åka en premiärtur! =))


Pics!


Trillingar i vardagen!

Jag har fått önskemål från en läsare att berätta lite mer ingående om vår vardag. Om blöjor, matning, nattning och hur vi som trillingföräldrar hanterar vardagen m.m m.m =)))

Jag kan erkänna att jag är en planeringsmänniska ut i fingerspetsarna så när vi fick veta att vi skulle få trillingar då var det bara att börja fixa. =)

När det gäller sängar, så köpte jag på Blocket 3 st spjälsängar av märket Leksvik från IKEA. Dessa sängar går att göra om till juniorsängar så småningom varav jag kände att det skulle vara en bra ekonomisk lösning för oss. I och med att jag hittade dessa begagnat så har jag ju tjänat in några kronor och vi kan ju ha dom i ganska många år hoppas jag. =)
Dessutom tycker jag att dom är väldigt fina! =))


Gällande nattning, så har vi varit konsekventa med att barnen somnar och sover i sina egna sängar. Först sov dom tillsammans i en säng, senare två och nu i varsin. Det har funkat riktigt bra. Så klart att det grinas och ska tuttas o grejjas ibland en himla massa, men vi har haft tålamod och vi har väldigt snälla barn. Som nattrutin har vi först pyjamas, sen nattmålet och sen gonatt i sängen med speldosa och varsin snutte.
 Dom är ju underbara när dom sussar så sött! ;)
När det gäller blöjor så går det ca 15-20 blöjor per dag, ca 30-35 kr. I början så bytte vi på barnen vid varje måltid så då gick det 24 st blöjor per dag, men det minskar ju medans dom blir större. Som trillingförälder så får man från både Libero och Pampers blöjor för ca 1000 kr i sponsring, vilket är jättebra. Skicka bara in födselbevis på bebbarna så kommer blöjorna till dörren! =)) Sen är det ju självklart att man utnyttjar ALLA rabattkuponger som finns.

Vi har även pratat med våran lokala ICA handlare och han är snäll och hjälper oss. Han tar hem det vi behöver i stora mängder och så får vi lite rabatt på det. =))) Tack Danne! =)))

Jag ammade ju delvis de första 4 månaderna vilket också såklart drog ner kostnaderna lite, vi hyrde dock en elpump från BB och det kostade ca 400 kr/månad.

Gällande mat så kostar Babysempen ca 15 kr/liter och det har gått för oss mellan 2-3 liter per dag dvs 30-45kr. Senare byts ju detta ut mot gröt och välling och så småningom mat. Vi har tänkt att göra så mycket mat som möjligt själva. Vi har redan börjat med att varva den köpta banangröten med havregrynsgröt eller grahamsgrynsgröt, för att kunna gå över till det så småningom. Det blir en hel del jobb med egen mat, men ack så mycket billigare och nyttigare. =))

Alltså blöjor och mat till kidsen ca 70 kr per dag i snitt, det blir ju 2100 kr på en månad. Observera att detta är en uppskattning tagen från min familj, inte fakta. =)

Jag har även mailat några företag och fått hemskickat en del grejjer vilket också är enormt tacksamt, alla bäckar små som man brukar säga. T e x tandborstar till hela familjen, hudvårdsgrejjer till barnen m.m

Kläder till barnen har vi också fått en massa av från vänner och familj. Sen har jag traderat hem ganska mycket och sen ser jag också till att handla på rea. Det spelar ingen roll om det är 4 storlekar för stort, jag vet ju att den dagen kommer att komma. =))

Vagnar.... Jag fick tipset om att skaffa en Urban Jungle tvillingvagn i början, vilket jag gjorde. Anledningen till det är att det är ett av få märken som har en bred liggdel så att alla tre ryms. Det är en jättebra vagn som vi har varit och är väldigt nöjda med.Nu har vi även köpt en UJ trillingvagn begagnat. Den kommer att användas främst som promenad/transportvagn för mig och barnen när pappan börjar jobba i september. Sen kommer vi även att införskaffa en singelvagn så att när hela familjen är på väg så blir det en singel och en dubbel som tas med.

Om det är något speciellt som jag känner att jag inte hade velat vara utan, så är det babysittrarna. Dom har varit guld värda. Barnen trivs i dom, man kan ta med dom in i olika rum och även använda dom när vi har sångstund eller något sånt. Man behöver ju inte ha 3 st av allt, men 3 sittrar är bra att ha tycker jag! =)

Gällande föräldraledighet så har vi ju 840 dagar tillsammans + pappans 30. Vi har gjort så att vi har varit hemma tillsammans från början och kommer att vara det tills att kidsen är 7 ½ månad, då Mattias börjar jobba. Jag kommer då att fortsätta vara hemma med barnen och jag kommer att försöka klara det själv. Jag tror att det kommer att gå bra. Det har varit väldigt skönt att få vara hemma tillsammans och hjälpas åt med att skapa rutiner i vardagen, speciellt eftersom att vi är förstagångs föräldrar. Och väldigt mysigt att få den här tiden tillsammans som familj, det händer ju bara en gång i livet. =)

Jag har införskaffat en lekhage som kommer att monteras upp när Mattias börjar jobba. Den är 190 cm i diameter och ser ut så här.Den behövs nog så att jag kan ha barnen på ett säkert ställe medans jag lagar mat, går på toa osv. Jag vet att många är kritiska till detta, men då är ni hjärtligt välkomna hem till mig o prova ta hand om trillingarna! ;)

Övrigt så vet ni ju sen innan att vi har bytt bil och boende också, vilket skedde medans barnen låg i magen. Vi bytte våran villa mot ett radhus, viket vi är väldigt glada över att vi gjorde. Vi trivs så väldigt bra nu och det är så mycket mer praktiskt att bo så här. Ford Mondeo blev en Chrysler Grand Voyager, som även den kan kännas trång ibland. =))

Till sist så tror jag att det handlar väldigt mycket om inställning. Inställning till livet i stort och dom prövningar som man får. Det beror inte på hur man har det utan på hur man tar det. Jag väljer att vara positiv i det mesta och in i det längsta. Det är inte alltid lätt, och jag har också dagar då jag bara tycker att allt är piss o skit så klart. Men livet är ju som en gunga, det går upp och det går ner, men det är ju helt underbart också! He onche!

Jag är en tacksam och lycklig trillingmamma och jag vill även ge en eloge till min man som nog är den bästa trillingpappan jag kan tänka mig!Kom ihåg att alla goda ting är 3!! =))

Kan också!

Jag kan rulla jag me nu! 
Det har jag kunnat i några dagar,
och jag är nästan duktigare än brorsan för jag kan lix rulla tillbaka också! 
Hälsningar  Lova =))


Dregglisar! =)

Jag traderade hem lite dregglisar förra veckan. Har länge tänkt på det, men nu fick jag äntligen tummen ur. =) Dom kostade ca 30 kr styck inkl. frakt.
Somliga behöver dom mer än andra!
Här är kidsen klara för att möta den kommande dagen! =))Jag tycker att dom är riktigt snygga dom där dregglisarna,
det är ju Pippi och ser ut som en scarves. =)Det blir ju lättare att tvätta dregglisar än bodys dessutom! Over and out! =))


Majs!

Idag har barnen fått prova majskrokar för första gången! =)) Dom fick varsin att mixtra med så att dom kunde hålla sig lite sysselsatta när dom fick sitta med oss vid middagsbordet. Det var inte så himla intressant, men det hanterades på lite olika sätt. =))Oliver fick i sig mest, inte helt oväntat! =)) Och för att prata lite mer om majs så kommer vi sakta nu att börja föra in majsvälling i kosten. Jag vet att det är lite tidigt, men jag gör det i samråd med BVC. Vi kommer att börja med kvällsmålet som blir hälften majsvälling och hälften ersättning, för att sedan öka på eftersom. Det känns bra och jag hoppas att dom sover gott på det också! =))

Trevlig kväll! =)


Ett nytt liv!

Den 18 juni blev jag moster för fjärde gången!
Det var detta lilla underverk som kom till världen!
En liten tjej som vägde 3620 g o var 51 cm lång,
 namnet är ännu ej bestämt mer än att det börjar på E.
Hon ligger just nu och solar på Barn 4, men så snart hon har blivit lite piggare, fått bort gulsoten och kommit igång med maten så kommer dom hem. =))
Grattis till Jessica o Magnus och syskonen Evelina, Elliott och Emanuel!

Puss o Kram från er Syster/Svägerska/Moster! =))


Att vara trillingförälder är underbart, punkt!

Jag och Rasmus är vakna och de andra ligger o sover. Jag tycker om morgnarna jättemycket, allt är så lugnt o barnen är oftast på strålande humör. =)

Igår var vi till Nordmaling och handlade lite. Det var flera som kom fram o tittade och ville prata om barnen. Flera sa: Oj, trillingar men oj va jobbigt det måste vara... Svaret är NEJ! Och jag gillar inte när folk är så negativa! Ja, det är 3 st bebisar! Ja, det är fler blöjor att byta, munnar att mätta, små personligheter att hjälpa och utveckla osv! Det är mer jobb, men det är inte "jobbigt" bara för att det är trillingar! Våra barn har varit friska och glada i 5 månader nu. Vi har inte haft en sömnlös natt, utan sover 6-8 timmar varje natt. Barnen är väldigt snälla och gör vår tillvaro rolig och härlig, men ja, väldigt intensiv också. Människan är väldigt anpassningsbar, och det är nog lika "jobbigt" för mig att ha 3 barn som det kan vara för en annan att ha 1.
Den som har en bebis kan ju tänka på hur mycket ni älskar er bebis och blir varm i hjärtat när ni hör hur den jollrar o skrattar. Hur man bara kan titta på bebisen medans den sover och förundras över att man har skapat något så vackert. Kärleken och omsorgen till det lilla knytet är oändligt.
Det har jag gånger 3!
Att vara trillingförälder är intensivt, och det kommer säkert att komma dagar då jag bara vill lägga mig ner o dra täcket över huvudet, men vem har inte sånna dagar.
Att vara trillingförälder är underbart, punkt!

Nu är Lova också vaken, bara 2 kvar då. =)))
Nu till något annat, igår blev jag moster!=)) För fjärde gången dessutom, till en liten tjej. Så kul för kidsen att få en lite kusin i samma ålder! =))
Idag blir barnen 5 månader! Wohooo! Det kommer ett till inlägg om nån dag där jag presenterar vår vardag lite närmare, efter önskemål från en läsare. =))
Ha nu en bra dag och en fortsatt trevlig helg! Detta är ju en historisk dag! =)


Jag o Lova igen! Hi, hi!=))
Psss, nu är hela familjen uppe, så nu ska vi mysa hela dan! =)

Bakgrund! =)

Denna bild har jag haft som bakgrund på min mobiltelefon i snart 4½ år.
Den togs i Thailand på Koh Lanta när jag o maken var nygifta.
Vi bodde på Long Beach i en bungalow med havsutsikt,
fast vi gifte oss på en annan strand på en resort som hette Moonlight.
Härliga tider! =) Jag älskar denna bild!

Vi trivs!

Det är skönt att inte vara hemma, att bara behöva bry sig om varann.
Inte behöva tänka på städning eller tvätt eller något annat som kan tänkas göras.
Strutta runt i myskläder hela dagarna o bara vara.
Att natta barnen o ta ett glas vin och vara uppe busigt länge, för vi har semester!
Vi trivs! =)


Det har varit så mycket pojkbilder på sistone, så här kommer jag o Lova! =)
Och en egobild på mig, inspiration hämtad från Tessah!
Kram kram!

Semester!

Jag har ju glömt säga att jag har semester nu! Wohooo! Både jag o maken har tagit semester nu 4 veckor i juni. Vi sparar ju föräldradagar och får mer klirr i kassan, så det känns bra. Vi har inte så stora planer, finns ju inte så mycket att göra när man har dom små med deras rutiner. Men det blir en vecka hos svärmor o sen lite små utflykter bara över nån dag.
Hoppas att det blir sommarväder snart! Det var så skönt när det var varmt o lätt att vara ute med barnen osv Nu har det ju varit riktigt busigt väder de senaste dagarna, regnigt o blåsigt!
Så här kan det gå ibland! =))
Vi fick besök i söndags av Sandra o Tobbe o deras 3 tjejer, det är så kul att vi får kontakt med andra trillingföräldrar! Vi satt ute o fikade o tjejerna sprang runt runt. Det är kul att få en liten försmak på vad som komma skall. Dom är så söta o inte alls blyga. =))
Alice, Thea o Jenny! =))
Oliver blir starkare o starkare ju mer han rullar o tränar sig. Det är så roligt att se. Vi ska åka o köpa en gåstol imorgon och se om någon tycker att den är rolig. =) Utvecklingen är ju kul! =))
Roligt att se världen från ett annat håll! =))
Blir ingen bild på Lova denna gång, men däremot en till på Rasmus som är ganska så duktig på att charma kameran. =))
Har ju äntligen snart köpt en trillingvagn, den kommer nästa vecka. Det ska bli så kul att pimpa upp den och så småning börja använda den. Bara lite jobbigt att förvara den pga storleken och att man inte heller kommer sig in överallt är ju lite trist.
Jojo! Ses! Kram! =)

12 juni 2009


För ett år sedan idag så fick vi veta att vi var gravida efter allt kämpande, wohooo!
Vi trodde att vi skulle få ETT barn, va häftigt, vilken lycka!
Inte visste vi då att vi nu ett år senare skulle sitta här med världens mest underbara barn!
Och inte ett barn utan 3!
Det finns ingenting som beskriver ordet lycka bättre än vetskapen om att jag är mamma till dessa 3 underverk!


Rulla!Oliver har som sagt varit först med mycket trots att han är minst i skaran. Han har länge försökt att rulla från rygg till mage och blir riktigt frusterad o arg när han inte lyckas. Den 31 maj lyckades han rulla över helt, men fastnade på armen som är i vägen o blev arg. Nu imorse så kom han på det, nu har han koll på armar o allt och har rullat flera gånger idag. Nu kommer vi ju till nästa projekt...hur rullar man tillbaka. =) Det dröjer nog inte länge innan han kommer på det också.

Något som var häftigt var att bara någon timme efter att Oliver hade rullat, så rullar Lova också! =) Det var hennes första gång, men hon fick fason på armarna på en gång. Men hon har bara rullat en gång, så det kanske dröjer lite innan hon sätter fart ordentligt. =)Rasmus han fortsätter att chilla, han har inte så bråttom med sånt tjafs som att rulla. =)) Det är ju toppen att bara sitta o smila hela dagarna! =))Kram från oss!

Gröt är gott!

Att mata barnen är ju fantastiskt roligt! Vi fortsätter med kladdet och det går framåt. Lova är den som hittills inte riktigt har kommit på att maten skall sväljas och transporteras ner i magen istf ut på haklappen. Pojkarna äter väldigt bra, även om det där också hamnar lite utanför ibland. =)) Igår kunde vi för första gången byta ut ett mål ersättning mot gröt för pojkarna, Lova fick vi stödnappa lite, men det går ju framåt med stormsteg. =) Måste bara inhandla lite fryskubspryttlar så att jag kan börja göra lite olika pureér o grejs!


Grattis Lill-Schwåger! =)

Idag har vi varit på studentkalas. Det var väldigt trevligt o en massa gofika fick vi. Det var makens minsta bror som tog studenten, vilket han gjorde med bravur. Grattis Hampus!! =)) En massa minnen väller över en vid sånna här tillfällen och bara väldigt, väldigt trevliga sådana. =))

Barnen tyckte nog att det var en spännande dag, för dom var såå trötta när vi kom hem o sover nu så sött. De två senaste nätterna så har dom typ sovit hela natten, från ca 20.00-06.00 vilket är jätteskönt. Det skulle ju vara toppen om dom ville fortsätta med det. =)) Min kära har för en stund sen åkt iväg för att jobba. Det är första gången som han jobbar på nästan 5 månader och det känns lite konstigt att han inte är här. Jag sa till honom när han for att jag önskar att vi aldrig mer slapp jobba utan kunde bara vara hemma hela familjen tillsammans. =)) Jo, jag vet, det är klart att man vill göra något ibland, men jag trivs så otroligt mycket med hur vi har det just nu. Jag känner mig väldigt tacksam o lycklig! =)) Det skulle ju vara suveränt att kanske bara jobba 75% sen eller nåt, ja ja nu snurrar jag iväg....
Jag avslutar med några bilder från dagen o säger bara: "Sjung om studentens lyckliga dar...."

Grattis igen Hampe o all lycka inför framtiden!


Tävling - Älskade Hjärtegryn!Jag är med o tävlar om 3 st dregglisar med namn på, tävla du med!
Klicka
här!
Passa på att kika på alla hennes mysiga - fina - unika barnkläder! =))


Mina älsklingspojkar!


Lite annat!

Festen för barnen tog som sagt väldigt mycket tid och energi, och efteråt så var man ju tvungen att återhämta sig. Jag mådde dock inte så bra natten mot måndag då jag kräktes en gång. Så måndagen bestod enbart av vila för min del.

Förra veckan hann vi ju med ett besök till Rödåsel för att hälsa på
Sandra och hennes familj. Dom har ju trillingar oxå, Alice, Jenny o Thea, 3 st superhärliga tjejer. =) Det var jättekul att få träffa en annan trillingfamilj och jag vet att vi kommer att träffas fler gånger.
Dom bodde ju så idylliskt och vackert, se!Vi satt ute på deras gård i flera timmar, och jag kan ju erkänna att det blev en hel del trillingsnack!  Här är Lova som fick komma upp i pappas famn en stund, hon fick även låna hans keps för att skydda sig mot solen. =)Vi var ju till BVC oxå förra veckan, och det växer och växer. Barnen är nu ca 60 cm lång och väger ca 5,5 kilo. Dom är fortfarande så nära varandra i vikt och längd, så jag ger er ett snitt. =) Det är så spännande att följa deras kurvor som dom i sin tur följer fint. Nästa besök blir i slutet på juli, med läkarkoll och vaccination.

Just det, ska jag berätta vad jag handlade för presentkortet som jag vann. =)) Det blev en svart skinnjacka, klänningen som jag hade på bebisarnas party, en jättefin sidentunika, ett linne och en snygg t-shirt. Kanske kommer bilder sen....får se. =) Riktigt kul var det, jag kännde mig sååå lyxig som fick gå in o prova en massa kläder och veta att jag fick köpa en massa också.
Vero Moda Strömpilen, GILLA! =))

Vi besökte även mammas grav förra veckan och gjorde fint. Jag hade tänkt åka dit och plantera på Morsdag, men det hann vi inte så vi tog en promenad dit någon dag senare ist. Tänkte att jag kanske skulle lägga dit en inplastad bild på barnen, men jag vet inte... Röbäck har en väldigt fin kyrkogård tycker jag. =)Idag tog vi en promenad in till stan, det är som lämpligt långt att gå ca 4 km. Det skulle bara kännas kul om det kunde bli lite mera sommar, för det var ganska kyligt i luften.
Ha det gott! Tjing! =))


Trillingparty! =)

Det är så mycket som jag vill skriva om, men jag känner att jag får ta o dela upp det lite så att det inte blir så snurrigt. =)

Vi har ju haft party för barnen, så jag börjar med att berätta om det. Somliga vill kalla det för namngivningsceremoni, men jag kallar det för "Välkommen till världen-party". =))) Hursomhelst så har vi ju inte döpt våra barn, jag tycker personligen att det är ett val dom får göra själva när dom blir större. Varken jag eller maken är religösa heller så det här passade oss bäst. =)

Festen var mycket lyckad! Lite nervöst måste jag erkänna att det var, jag läste en dikt o grät en skvätt och berättade lite om barnen och namnen vi valt.  Det kom ca 60 gäster bestående av släkt o vänner. Vi minglade, myste och fikade gott. Det bjöds på smörgåstårta och fikabröd i form av kolakakor, hallonmums o morotskaka m.m

Barnen fick en massa presenter och det tackar vi för, men även jag och M fick en present, nämligen en barnfri kväll med bio. Det ska bli mysigt att göra något bara vi, det var ju ett tag sen sist. =)

Här nedan ser ni lite av det som barnen fick! =))Barnen hade fått lite nya finkläder dagen till ära och dessutom sina första småskor att ta på sig.
Hi, hi, tycker att det är så fränt ju! =)Lyckades inte ta någon bild enbart på barnen, men här kommer en fin bild på kidsen och deras farmor!Lokalen var pyntad med liljekonvaljer som barnens farmor hade plockat, det luktade helt underbart. Jag tog och gjorde fint på köksbordet hemma efter festen, det är inte ofta man har ett sånt här fint centerpiece. =))Dagen var som sagt väldigt lyckad och vi är väldigt glada och tacksamma till alla som kom och gjorde denna dagen till den bästa för våra små!
Vi saknade barnens farbror Oscar och hans Ellinor, men han gjorde en bragd o sprang Stockholm Maraton på kanontiden 3,35 så han är ursäktad. ;) Heja heja! =))

Avslutar med en bild på värdparet och dikten som jag läste. Kram Bumsis! =)Lyckans minut
Av: Erik Lindorm
 
Är det sant att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick ,
att fjärdarna gnistra och jorden är varm
och himmelen utan en prick ?
*
Vad är det för tid , vad är det för år ,
vem är jag , vad bär jag för namn ?
Du skrattande knyte med solblekt hår ,
hur fick jag dig i min famn ?
*
Jag lever , jag lever ! På jorden jag står .
Var har jag varit förut ?
Jag väntade visst miljoner år
på denna enda minut