Lyssna nu tomten...

...för här kommer en trillingmammas önskelista.

 • En god natts sömn utan störningsmoment.
 • Sovmorgon tills jag vaknar av mig själv.
 • En heldag utan några måsten.
 • En stund tillsammans med maken bara han och jag.
 • En hotellnatt tillsammans med maken bara han och jag.
 • Årsförbrukning av blöjor (kom ihåg att dom är 3)
 • En städ-erska/-are.
 • En tvätt-erska/ -are.
 • En kock.
 • Extrem homemakeover - trillingstyle.
 • Extrem makeover av mig själv inklusive fettförbränning och träning. =)
 • Gärna lite barnkläder och leksaker också.


10 månader och mycket mer!

Vi har varit till BVC på 10 månaderskoll. Det gick jättebra!
Dom fyllde ju 10 månader den 19:e, weeihoo!
Dom var så duktiga alla tre på att visa sina färdigheter. =))

Rasmus, 72 cm o 8455 g. Rasmus sitter fortfarande bara, han är väldigt nöjd med det än så länge. Han äter väldigt bra och sover väldigt bra. Han är oftast glad och charmar alla! =)) 2 tänder.

Lova, 69 cm o 8410 g. Lova är väldigt stadig och kryper på alla fyra, ålar och kan gå själv litegrann. Hon älskar att gå med lära-gå-vagnen just nu och reser sig mot möbler. Hon älskar att dansa och har en stark vilja. =)) 4 tänder.

Oliver, 70 cm o 8190 g. Ålar massor och reser sig mot möbler, tycker om att stå på knä och har äntligen lärt sig sitta. Busigast av alla tre och har lätt till skratt. =)) 6 tänder.

Dom är så häftiga mina barn, det är så fantastiskt att få vara med om denna tid, det händer så mycket. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag älskar er,
Oliver, Lova och Rasmus!!! <3 <3 <3Så här såg det ut förra vintern och tänk att snart är dom 1 år!

Senaste veckan har vi varit förkylda, jag och alla barnen. Snuva, hosta, feber och ögoninflammation. Jag kan säga att det finns inte tid för något annat i princip. Jag stupar i säng vid 20-21 om kvällarna. Trots det så vill man ju mer så jag har julpyntat lite och i fredags så var jag iväg på en fest med några arbetskollegor, mycket trevligt och välbehövligt. =))

Jag har så mycket som jag vill skriva om och bilder som jag vill visa, så jag hoppas att ni har tålamod med mig när det dröjer mellan inläggen. =)

Imorgon åker vi på utflykt till barnens farmor, vi ska även träffa barnens farbror med flickvän som är här på besök. Det ska bli riktigt kul att få komma iväg och få lite miljöombyte. Ser fram emot en skön helg och jag önskar er detsamma! Kram!

Blogg Award!

Lizaloop har gett mig en bloggaward! Tack så mycket!-Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg.
-Tacka och länka till den du fick priset av.
-Skriva 7 saker om dig själv.
-Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner.

♦ Jag är mamma till världens vackraste trillingar!

♦ Jag älskar att fota!

♦ Jag tycker extremt mycket om gamla saker och önskar att jag hade fått leva en dag på tex 20-talet!

♦ Jag skulle gärna vilja bo utomlands ett år, i Thailand tror jag! =)

♦ Jag är född i Luleå, vackraste staden i norrbotten!

♦ Jag är en tv-nörd och följer just nu Biggest Looser USA och längtar till nästa säsong av So you think you can dance!

♦ Mitt drömyrke är hotellfrukost-testare! =))

Nu skall jag då utnämna 7 av er... och awarden går till, da ta taraaa:

Tessah

Idas Krypin

Tjillevippmorsan

Josefin o Henry

Sandra

Linda

Familjen Wännström

Tjing tjing! =)


Trillingar i vardagen 2!

Får frågan ibland om hur det är och vad det kostar oss att ha dessa tre små. Skrev ju ett inlägg tidigare om just detta, kolla här. Nu kommer en liten uppdatering! =))

Trillingarna är nu snart 10 månader.

Blöjor: ca 18 st per dag, kostnad per vecka 187 kr.

Gröt: Vi blandar ut köpesgröten med vanlig havregrynsgröt och på så sätt så räcker ett paket gröt i en vecka. Kostnad per vecka ca 35 kr.

Välling: Vi förbrukar 1,5 l välling på en dag/ 10,5 liter/ vecka. Kostnad 57 kr per vecka.

Middagsmat o mellis gör vi själva, kan inte svara på någon exakt kostnad där. Vi köper ju inga barnmatsburkar alls så då blir det ju lite svårare attt beräkna. Vi kan väl uppskatta det till en siffra på 50 kr per dag.
Kostnad per vecka ca 350 kr.

Sen går det ju andra saker också, tvättlappar, inotyolsalva, tvål i massor m.m Vi drar till med en ungefärlig kostnad per vecka på 50 kr.

Allt detta sammanslaget blir 679 kr / vecka dvs en månadskostnad på ca 2720 kr.

Sen är det ju större investeringar som kostar också. Vi har alldeles nyss köpt nya bilbarnstolar, som tur var så hade Barnens Hus specialpris så vi fick 3 st sånna här för 4500 kr.


Inventerade storlek 74 igår, för dom ska nu byta upp sig en klädstorlek, och upptäckte att vi inte har kläder så det räcker denna gång. Så nu behöver vi handla en del. Jag hoppas att denna storlek håller i sig ett tag. =))

Det är underbart men krävande att vara småbarnsförälder. Men det finns nog inte ord som kan beskriva vilken kärlek och glädje som jag känner för mina barn.
Rasmus, Lova och Oliver ni är mammas underbaraste små och jag älskar er så!

Det finns mycket annat som man skulle kunna ta upp, men det här får räcka för denna gång. =))

Lev o må! <3

Mitt Armstrong!

Det är väldigt tråkigt att företaget som jag nästan har jobbat på i 10 år ska lägga ner. Men jag väljer att se det positiva som jag har lärt mig under den här tiden och de vänner som jag har fått och alla roliga stunder vi haft tillsammans. Här kommer tre saker som jag vill berätta om! =))

Min man!

Jag och Mattias träffades på en jobbfest 2002, vi dejtade och blev ett par. Jag är oerhört glad, lycklig och tacksam för att jag fick träffa min man på jobbet! År 2006 så gifte vi oss i Thailand och det var flera från jobbet som var delaktiga i förberedelser och pappersgöra. =)) Det har haft sina för och nackdelar att jobba på samma ställe, under flera års tid så jobbade vi skift och gick om varandra vilket gjorde att vi inte sågs så mycket och fick stå o prata räkningar och annat vardagstjatter på jobbet. Och nu när vi förlorar jobben så är det ju ingen fördel att det drabbar oss bägge samtidigt. Men det har varit kul och jag är så glad för att vi fann varann! =) <3
Och sen fick vi ju efter lång kamp äntligen våra tre små guldklimpar!
Älskar dig min man!Bästa skiftet som skådat denna planet!

Många härliga människor har man träffat genom åren. Både i Sverige, England, Tyskland och Nederländerna. Många vänner och roliga stunder, det är jag tacksam för. Jag fick även jobba på det bästa skiftet! =)) Alla tycker ju att sitt skift är bäst, men vi var verkligen bäst, hihi!  Vi hade väldigt kul tillsammans och jobbet funkade bra, vi var ett team!Facket och min personliga utveckling!

Jag har jobbat mycket fackligt på Armstrong. Som HSO - Huvudskyddsombud och även suttit som sekreterare i styrelsen. Jag har även fått möjligheten att jobba koncernfackligt i EWC - European Works Council. Iom mina lokala engagemang på mitt företag så fick jag även chansen att sitta i IF Metalls avdelningsstyrelse för avdelning 4 Södra Västerbotten. Det har gett mig enormt mycket. Jag har fått utbildning, kontakter och erfarenheter. Det som jag tyckte var allra roligast var förhandling! Väldigt utmanande och intressant!
Jag kommer nog att fortsätta joba fackligt framöver.

Vill ni kika in på mig i en facklig tidning så kolla
här! =))

Tjing tjing!


Morfar = min älskade pappa!Här är en fin bild på mina älsklingar tillsammans med sin morfar! =)
Jag är glad för att min pappa ska flytta närmre oss och kommer då att kunna träffa mig och barnen oftare.

Tjing!