Bus och promenad ute!


Barnen hittar på en massa bus nuförtiden! =)) Det är alltid lika spännande... Lekar av olika slag börjar komma fram. Att styra runt stolar bla är väldigt kul! =) Och att skjutsa varann i lära-gå-vagnen! =))Lova har fått testa på att gå utomhus också, det gick riktigt bra!


Men inte lika kul att drutta på näsan, då är pappa bra att ha!  =)


1-års kontroll!

Ville ju skriva lite och berätta om vårat besök på BVC och barnens 1-års kontroll.

Dom har nu börjat skilja sig åt en aning i storlek, tidigare har det ju bara diffat på gram o millimetrar. =)) Spännande och se vart det bär av. =)

Rasmus vår stora pojke väger nu 9225 g och är 75 cm lång. Han kämpar febrilt med att lära sig att gå och framförallt resa på sig för det kan han inte än. Han hasar sig fram på rumpan med egen stil! =) Han blir väldigt frustrerad över att hans 2 syskon är betydligt mer rörliga. Han äter väldigt bra, men har haft lite problem med att sova den sista tiden. Rasmus kom i kapp på tandfronten och har nu 8 tänder. =)Lova väger 9060 g och är 73 cm lång. Hon kan gå och är väldigt nyfiken på livet. Hon älskar att dansa och att klä ut sig. =) Äter bra och sover hela nätter utan krångel. Lova har 5 tänder. =)Oliver våran lillpojk väger 8700 g och är 73 cm lång. Han kan inte gå än, men övar gärna. Han har varit väldigt stabil under sitt första levnadsår, inget krångel med varken sömn eller mat och han är oftast nöjd och glad. Han är väldigt påhittig och busig. Oliver har 8 tänder. =)Alla tre fixade vaccinationssprutorna galant, lite grin på spruta 2 men det gick snabbt över. Dom följer sina kurvor och utvecklas massor. Det är så kul! =) Jag märkte en stor skillnad före och efter "helgerna" när jag är ensam med barnen, dom leker mer självständigt och mer med varandra nu. Bråka har dom börjat med mer också och en del testing av sina föräldrar. =) Så det finns inte mycke fritid nu, man är ganska slut om kvällarna. =))
Men dom är helt underbara och enormt häftiga och jag älskar dom mer och mer för varje dag som går!

Tjing pling, vi hörs!


1-års kalas!

Tack till alla som var med och gjorde barnens kalas till en toppendag! =))Familjen Olsson! =)Trillingbuketter! =))Mmmm, tårta som dom fick äta själva! Tjihoo!Vad gömmer sig här bakom?Tittut!

Rasmus, Lova och Oliver som öppnar paket tillsammans! =)

Tack för alla fina presenter och all uppvaktning!
Nu har vi tre 1-åringar här hemma, helt galet! =))


Trillingarna 1 år!! =)) <3 <3 <3

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Rasmus, Oliver och Lovas födelsedag! =))

För ett år sen så hände det mest fantastiska någonsin, ni tre kikade ut i världen. Detta år har varit kämpigt, men framförallt oerhört underbart. Det är så häftigt att få följa er och se hur era personligheter tar form.
Tack för att jag fick bli eran mamma! Ni är dom mest underbara småttingar som skådat denna jord!
Stort grattis på eran 1-årsdag!!

Puss, kram och massor med kärlek!

Mina älsklingar, deras första dagar i livet!


2011 here we come! =))Hej hej hopp!! =))

Varnar redan nu för ett långt inlägg med bildbombning!
Hoppas att ni har haft det bra under helgerna och att erat 2011 har fått en toppenstart! =)
Vi har haft det jättebra! Sjukorna förföljde oss över julhelgen, men sen dan före nyårsafton så har vi varit friska, peppar peppar! Det nya året har börjat riktigt bra och barnen utvecklas enormt mycket, jag berättar mer sen. =))
Min älskade make har hunnit fylla 30, så det har varit kalas här hemma. Han blev även bortrövad i helgen som var och jag o kidsen hade det mysigt hemmavid.

Nu kommer det lite bilder! =)Underbara Jeanettes son Valter! =)Julklappar som vi fick av Jeanette som även var en upplevelse då vi pysslade med detta tillsammans,
enormt kul och väldigt fint!Lova i julbadet! =))Rasmus under juldagarna! =)Oliver tomtade även han! =)Och Lova likaså!


Promenad under mellandagarna!Nyårsafton spenderades med familjen Spetz! God mat i goda vänners lag, en väldigt mysig afton som påminde oss om att vi numera är småbarnsföräldrar. Lilla Li missade inte tolvslaget! =)Jag o Lova! <3Rasmus spelar gitarr med pappa! =)Lova kan numera gå sen en vecka tillbaka, helt obehindrat och hon är så stolt! Vi med! =))Rasmus i sin egna stil!
Han tar sig fram sittandes/hasandes och puttandes med ena handen, det går fort! =)Oliver kikar på TV! =)

Barnen fick så mycket fina julklappar och dom har haft det så bra med släkt o vänner!
2011 kommer att bli ett härligt år som jag till största del kommer att spendera hemma med barnen.

Jag har lite tekniska problem både på kamera- och data-fronten, men jag ska göra mitt bästa för att blogga mer frekvent. Idag var vi till BVC på 1-årskoll och det vill jag berätta mer om. Sen är det ju några små som fyller 1 imorgon och på lördag har vi kalas, så på återseende!

Lev o må! <3