Vet ej hur länge till jag kommer att fortsätta....

Hej hoppsan vad långt det går mellan gångerna nuförtiden. Jag har mer och mer börjat fundera på att avsluta denna blogg. Dels för att tiden ej finns för att kunna vara så aktiv som jag skulle vilja vara och dels för mina barns skull.

Det har hänt mycket, barnen håller på med inskolningen på dagis och det går jättebra. Jag kommer att börja jobba den 5 september, vilket känns spännande. Det har varit fullt ös här hemma och även på de utflykter som gjorts, både med och utan barn.

Mina älskade gos har blivit så stora. <3 <3 <3Stunderna tillsammans med dom är underbara och våran tid tillsammans hemma är nu till ända. Men det ska bli så kul att se hur dom växer och utvecklas som de små personer dom är nu när dom har börjat på dagis. =))I sommar har vi haft en liten "kotte" boendes på området, det har barnen tyckt om. =))Det finns sååå mycket jag skulle vilja skriva om, men orken tar slut. Jag skulle vilja berätta om allt som barnen gör och hur roligt vi har det tillsammans, men jag avslutar här och återkommer när jag återkommer.

Hoppas att ni alla har det bra! Massor me kramar!