SeMeStEr!!!! =)))))))

Wohoooo!!! Nu är det semester!!!!! =))


     

Semestern är infirad med pompa o ståt, jordgubbar o champagne,
några dunkar vin och sällskap från goda vänner!! =))

Några dagar har det varit riktigt lugnt här hemma, vi tar in semesterlunken och varvar ner..
Imorgon bär det av till Luleå igen, på tisdag ska vi ha personalfest på bastuflotten i norra hamn. Det blir en kort men intensiv resa, räknar med att vara hemma igen på onsdag.

Bloggen tar oxå semester nu o så ses vi igen när andan faller på!!!
Jag vill önska er en riktigt skön sommar tills vi ses igen!!!

Kramar i massor!! =))

Tjoflöjt!! =)

Nu är datorn tillbaka och funkar så bra så bra!! =)) Peppar peppar....  Vet inte var jag ska börja, jag repeterar mig själv o säger att jag bör blogga oftare så att det inte blir korvstoppning när det väl sker. Hi, hi, hi!! =))

Jaja. jag har haft främmande iaf av Tessah o barnen och det var sååååååååå kul,
tycker om dom sååååååå mycke!!!!! 

Jag har varit hos Therese o Gabriel oxå, Gabriel har blivit så stor o söt!!! Jag o Therese var på bio i helgen o såg Sex in The City, den var jätte bra, jag skratta o grät om vart annat!!

Sen går jag i renoveringstankar oxå, vi har bland annat fått 17 ton grus som vi ska skotta ut här på gården, phu... Men jag funderar mycke på hur man kan göra härinne o så....hmmmm...*tänker så det knakar*
Tänk om man  hade lite mer stålars, oj va jag skulle fixa o dona o göra fint!! =))Här är Nathanael vid vår båthamn!!Lilla Dante 5 månader! =)))Hi, hi, hi och här är Gabriel 2 månader!! =))

Tripp, trapp o trull........ =))
Barn är underbara varelser och jag kan inte låta bli att tjata lite och säga att jag hoppas snart att det är vår tur!!

Kram på er o Tjingelipling!!! =))

Storfrämmen o filmtips!! =))

Tjohooo!! Fick veta nyss att Tessah o barnen kommer till Umé i helgen!!!! Wohoooo!! Maken ska ju bort osså har jag fixat hundvakt, så nu kommer det att bli en kalashelg!!! Undra vad vi ska hitta på för sköjsigt!!! =)))

Blev inget besök hos Therese o Gabriel idag, kanske imorgon. =))

Jag vill iaf ge er ett filmtips, det var i lördags vi såg filmen The Kite Runner. Den var sååååå bra o jag grina såååå mycke. Väldigt sevärd av många anledningar!! Stark 4 av 5!! =))Movie Poster Image for The Kite Runner

poster design by 
Ignition Print

Vi får se om jag bloggar imorgon, som sagt så gillar jag inte den bärbara! ;)

Ha de gött!! =))

Tji fick man...

...datorn är kajken igen!! =((( Åker in o lämnar den för lagning imorgon igen. Som tur är så har vi ju den bärbara, men jag tycker den är mycke jobbigare att sitta o grejja med, så det blir inget långt inlägg.

Jag jobbar Eftermiddag denna vecka, går ju som sagt 3-skift på mattfabriken, längtar nu extremt mycke efter semester, men det är inte förrän vecka 30......längtar.... Em-veckan är ju den tråkigaste och mest osociala veckan när man jobbar skift, och maken jobbar natt, så honom ser man inte alls. Ska ta mig i kragen imorgon och åka till Therese, jag bjöd in mig själv på frukost, he he, ska bli sååå kul att se Gabriel igen, det var länge sen. =))

Senare i veckan ska vi låna en cementblandare och påbörja arbetet med stenmuren som skall pryda vår framsida, det blir skoj.

På denna dator finns det lite gamla bilder som jag kan bjuda på iaf, hi hi. =))

                                                   

....mina älskade djur.....

Nu ska jag fika o sen sova!! Tjing tjing!! =))