Om man har tråkigt...

...eller bara känner sig busig och finurlig så kan man ju stapla tygsaker på huvudet o gå runt! =)))Ta vara på livet o era nära o kära! Every moment counts!

Tjingeling!


15 månader på dagen!

Idag blir mina 3 älsklingar 15 månader!
Det är helt ofattbart vad fort det går...dom är ju småfolk numera, hi hi!

En liten uppdatering på utvecklingsfronten.Rasmus är fortfarande längst och tyngst, vet inte hur mycket han har vuxit sen senaste kollen dock.
Han är väldigt duktig på att äta mat men tycker inte så mycket om fika/mellis.
Han sover bättre nu än någonsin.
Han är glad och go och för tillfället lite mammig. Han tycker om att dansa, se Timmy Lamm o springa samtidigt som han skriker. =)) Ljuden utvecklas konstant och han är nära på att säga lampa tex. Rörligheten blir bättre, men han kan ännu inte klättra och har svårt att resa sig utomhus med bylsiga kläder o skor.Lova är mittemellan i storleken på de tre. Hon äter o sover bra. Är fortfarande mest stabil i sina rörelser och har bra finmotorik. Hon älskar att dansa och kommer själv på egna moves. Hon har börjat bygga med duplo och kan sitta 5-7 minuter o bygga själv.
 Hon kan säga titta, tutte, där, b(l)ampa och mer därtill och förstår väldigt bra.
Lova är glad, busig och har mycket temprament.Oliver är minst i gänget. Han äter mycket men gör av med mest energi genom konstant rörelse, men han har börjat lugna sig en aning och kan nu sitta i soffan stilla en stund. Han tycker om när det händer saker och är väldigt finurlig och busig. Flörtar hejvilt med alla han stöter på. =)) Just nu är han också väldigt mysig och bjuder på spontana pussar o kramar på dagarna.

Alla tre har storlek 4 på blöjor och storlek 80 på kläderna.
Dom tycker om våra långa vagnpromenader då vi tittar på olika saker, hästar, hundar, traktorer och lastbilar är väldigt populärt.
Alla tre har mycket hår på huvudet och jag har klippt en del, men nu är det bestämt att det snart blir en tur till frissan. =))
Finns säkert en massa mer att skriva, men det här är vad jag kommer på just nu. =))
Tre underbara individer håller på att ta form och jag kan bara inte uttrycka hur rik o lyckosam jag känner mig som får vara med på denna resa! Glada o nöjda dagar har vi just nu och vi längtar efter mer vår och sommar och en massa spännande äventyr. =)))

Jag älskar er!


Massor me najs! =))

Känner mig verkligen levande nu! =)
 Barnen sover jättebra vilket resulterar i bra sömn för mig och det är toppen. Vi är ute varje dag i princip o leker i lekparker och går på promenader och det är sååå kul. Känns som en befrielse från att ha suttit inlåsta i vår lägenhet hela vintern. =))

När jag var på spa så hade jag det helt underbart!
God mat o härlig miljö och att bara få rå om sig själv, välbehövligt och välgörande!
Sen var jag ju på party med jobbet och det var kul, mycket trevligt att få träffa alla jobbarkompisarna. Nu i lördags blev det en till fest med jobbet, denna gången hade jag ännu roligare. =)) Vi spenderade kvällen på O´Learys och maten var underbart god o drycken också, hi hi.
Många minnen o goa vänner har man fått från tiden på Armstrong, men den 27 maj så stänger
fabriken igen för gott.

Min älskade make klarade lastbilskortet idag, tjohooo o grattis, nu ska han fortsätta med E-kortet alltså släp till lastbil. Det kommer nog att gå minst lika bra. =))

O snart är det påsk o då blir det fullt upp med att träffa vänner o släkt, ska bli så kul.

Bjuder på lite bilder från tidigare. =)

Tjing tjong!Trots dom allvarliga minerna så hade vi väldigt roligt när vi gjorde premiär på Busplaneten! =)Ett tag så tyckte Oliver o Lova att det var väldigt roligt att sitta i lekbackarna, antingen själv eller tillsammans. Dom kunde sitta så länge som en kvart o dola på. =))
Att mysa o gosa i alla dess former är något som ligger högt på "favoritsakerattgöralistan"! =))Att bära apan på ryggen tycker Lova är kul! =)Rasmus!Oliver!Lova!

Kramas mer o sköt om er! =))

<3 <3 <3


Fyra Generationer!Mattias mormor Regina, Mattias mamma Lena och Mattias.
Rasmus, Lova och Oliver.För ett tag sedan så var vi och gratulerade Mattias mormor när hon fyllde år och då passade vi på att ta ett generationsfoto! =)) Jag har inte så många kvar att ta kort med i min släkt tyvärr, men det här blev ju kul och alla sitter i åldersordning. =))

Tjing tjing!


Min tid!

Nu är det min tid, tid för att njuta o bli ompysslad! Om bara en halvtimme så åker vi till Källan Spa!
Tillbaka imorgon och då blir det party som sagt med vännerna från Armstrong, tjihoo! =))
Önskar er en trevlig helg! =)<3 <3 <3


Stora små!

Att våra 3 små älsklingar har blivit så stora är helt knasigt. Mycket händer på ett år.

Jag älskar er så!Rasmus, Lova och Oliver 1 månad!Oliver, Lova o Rasmus skottar! =)


Long time no blogg!

Det var ju inte meningen att det skulle bli så här...men nu blev det så,
ett nästan 2 månader långt uppehåll.
Hoppas att ni har haft det bra så länge! =)
Otroligt mycket har hänt och samtidigt ingenting, det låter väl normalt. =)))
Ska försöka ge er en resumé:
Rasmus, Lova och Oliver är nu snart 15 månader gamla.
Alla 3 kan gå och springa men än så länge kan bara 2 klättra. =))
Dom pratar o pekar o sjunger mycket. Det har skett stor utveckling på förståelsefronten.
Dom har ätit och sovit bra men varit sjuka i 2 veckor då vi blev drabbade av förkylning och magsjuka samtidigt. =( Dom envisas dock fortfarande med att vakna och vill stiga upp halv fem på morgonen, vilket är liiiite väl tidigt tycker mamman. Dom har också börjat testa mig en hel del....och jag kan ju bara konstatera att dom överbemannar mig.
Barnen har även varit på Busplaneten, ÖF och gjort premiär ute i stövlar och galonisar, det har varit väldigt uppskattat och spännande. =)

Min kära make har fått ett nytt jobb och håller på att ta CE-kort, lastbil med släp. Detta har ju inneburit en del förändringar här hemma. Han jobbar ibland på annan ort och är då borta i 3 dygn, vilket innebär lite mera jobb för min del och ingen som stöttar/avlöser i hemmet/med barnen. Jag var nervös i början, men det har faktiskt gått väldigt bra och det positiva är ju att han då är hemma 4 dygn med familjen. =)

Jag själv har mått ganska hyffsat senaste månaderna, men har även haft några djupa svackor. Fysiskt så har jag tagit tag i mig själv och tränar numera och äter bra, har gått ner 8 kg sen 1 feb och kämpar vidare neråt. 5 kg ska bort till trivselvikt och ytterligare 5 till drömvikt, så vi får se vart det bär. =) Jag har morgongympa tillsammans med barnen kl 7 varje morgon, riktigt roligt! Psykiskt så har jag varit så fruktansvärt spyless på att bara vara hemma och inte kunna ta mig ut mer.... Känns som att jag är fängslad här hemma... Men nu när våren kommer så ska jag o barnen blomma ut och ta oss för en massa roligheter. Jag har bestämt mig för att investera i ett cykelkitt åt oss, cykel + vagn + barnsadel, toppen! Då kommer vi att kunna susa fram runt Umeå i sommar! =))
Och nu i helgen så ska jag tillsammans med en vän åka till
Källan Spa och få njuta o koppla av och när jag kommer hem på lördag så svidar jag om o drar på fackfest med jobbet, najs! Så i skrivande stund så är jag väldigt glad o peppad! =))

Det kommer att komma mera återblickar, men det får räcka nu för ikväll!

Ha det gott! Kram J <3Roligt 1-års firande med bästa C! =))Lova i turban, hi hi!Styra runt saker/varandra är fortfarande en hit!Leka med pappa är skoj!Vi har även haft fint besök av trillingarna från Kvarnsvedjan! =)

På återseende! =))