Hemma igen! =)

Hej hopp allehopa!!!!
Nu är jag hemkommen från Tyskland sen några dar tebax. Kändes sååå skönt att komma hem!! Borta ok, men hemma bäst!!
Först kan jag berätta att jag o Therese hade det himla trevligt på lördagen förra helgen, vi råkade tom gå ut på krogen o det var kuligt. Dagen efter vaknade vi upp till kanonväder, så vi käkade frukost o satt o sola i säkert tre timmar, det var sååå mysigt!! =))
128942-15

Jag o Tesen!!! =)))

Sen bar det iväg till Frankfurt på måndagen. Hade som vanligt trevligt där, men längtade hem väldans denna gång, saknade min man o mina husdjur sååå!!!
Gick iaf på möten , åt god mat o promenerade runt i staden en del! Det var typ sommarväder, hi hi, jätte härligt!!  Diggar kontrasterna i denna stad, gammalt blandat med nytt!
128942-16
Ja, ni ser ju själva!!

Idag har vi krattat nästan hela gården och det börjar rycka i fingrarna på mig! Ska snart igång med att plantera frön och börja fixa o dona med växthus, land o trädgård! Alla  projekt man har under vår, sommar o höst med renoveringar o dylikt är sååå kul!! =))

Nu ska vi till svärfar o äta grillat!! Hoppasni mårbra!!!!
Tjing pling!! =))

Bilder från förr.....

128942-14128942-13128942-12

Kom ju på att jag var tvungen att bjuda till på lite bilder från tidigare då datorn ej funkat!!

Julbilden är hemma hos oss på julafton, det är jag och mina två syskonbarn, Evelina o Elliott!! =))

Nästa bild är på mig o min kusin Irina, var ju en snabbsväng till Stockholm i december! =))

Bild tre är på mig o min kompis Fia, hon o jag har varit polare sen vi var embryon i princip och jag är jätteglad att vi håller kontakten, kram på dig, gumman!!! =)))

Tjing tjing, nu går jag ut i solen igen, hi hi!! =))

TopPEn tOPpeN!!!

?hHh, somMAren...
Detta är min favoritblomma, gerbera!! Åhh, så fiiin!!! =))

Vilken dag, är verkligen på toppenhumör!!! =))))
Har varit ute nästan hela dagen o solat, lekt med mina vovvar o pysslat på med sommarsysslor.
Städat vårt uterum har jag gjort, så att man kan börja sitta där ute o mysa! =)) Tvättat o hängt tvätten utomhus, så att den får den där goa doften! =)))

O ikväll ska jag åka in till stan o träffa min kära vän Therese. Vi ska dricka vin o äta middag tillsammans. Therese har bott i Grekland i ca 5 år, så det blir första gången på länge som vi får träffas ordentligt, så jag ska sova där oxå. Det ska bli sååå mysigt!!! =)))

På måndag ska jag flyga iväg o möta våren i Frankfurt, en jobbrelaterad resa, men vi bruka hinna med lite trevligheter oxå. Ska daska av några sommarplagg o lägga ner i resväskan, det var 24 grader o strålande sol när jag kollade in vädret, nice!!! =)))

Återkommer i slutet på nästa vecka!!

Ha det gott allihopa!! =))

ÄGg, fJädRar o häStEn IGor......

Mycke har hänt!!!
Påsklov har det varit, oj va skönt det var. Tog det lugnt, grillade o hade det bara mojsigt!

Helgen före var jag upp till Lulé en sväng, var bjuden på ett 70-årskalas, o det var riktigt nice! =)))

128942-20 
Vi fick chansen att rida Islandshäst och wow va kul det var, riktigt trevliga hästar!! På bilden är det jag och Igor, min häst som jag hyrde! =)))

Med tankepå fjädrar så köpte jag lite påskpynt för första gången nånsin, har klätt två fina ris i vita obruna fjädrar med matchande ägg!! =))

JO, glädjehopp, hi hi, det har ju blåst en del de senaste dagarna och i torsdagsså blev vi utan ström en stund och när den kom tebax så funkade datorn!!! Så nu kan jag lägga in bilder!! Haha, helt otroligt! Jag har hunnit uppdatera en del på pixbox om nån e sugen!!

Tjipptjipp!!