LuLEåååååååååååååååååå!!!! =))

Åhhh, vilken helg det har varit, jag har haft såååå kul!!! Lyckades dock med bedriften att ta med mig 2 kameror utan batteri o laddare, så nå många kort blev det tyvärr inte...klantigt! =(( Men jag har haft det såååå bra. Jobbat, jobbat, jobbat, ätit 2 ggr på kinaresturang träffat min goa vän Tessah som jag saknar så mycket, det var så kul att få träffa henne och hennes 2 små killar, jippie!!! =))
Jag ska berätta mer sen, ville bara säga hej....
...har sett vårtecken idag, dels såna där blommor, tussilagisar o såna där andra blås som jag inte vet vad dom heter....hi hi...och sen en liten groda som gick över vägen...... tjo hej!



Lite av det som hände under BloGg PaUs!! =))


Hittade förebilder på sovrummet!!!! Ha, ha, ser ni skillnaden!!!



Var till Lycksele i höstas o hälsade på min kära vän Jeanette, vi gick ut o hade skit kul!!! =)))
Jag, Nettis o Emmis!! =))


image56

Julen gled förbi ganska obemärkt i år, här är mannen i full gång med vintergrillning på mellandagarna! =))

image57

Nyår var nog en av de bästa jag nånsin haft, kära schwåger som är kock var på besök o lagade utsökt mat och jag o Camilla klädde upp oss till fröken guld o fröken silver!!! =))))



image62

Bröderna Olsson!!!

image63

Jo, glömde säga att i julklapp gav vi oss själva (fast mest till mig) en ny kamera, en systemdigital Nikon D40, så förhoppningsvis blir bilderna bättre! =)))

I januari när älsklingen fyllde år blev det smörgåstårta, mums!! =))

image64

I februari åkte vi till Sthlm, vi bodde på Birger Jarls hotell, roade oss o gick på konsert! Vi var och åt riktigt god mat bla på denna resturang.... Bröderna Olssons!
Vi såg Alter Bridge på Fryshuset!

image65

I mars var jag på barnkalas!! Fin tårta, va!! =))

image66

Min kära syster har skaffat katt det är en blandning mellan Norsk Skogskatt o Mainecoon! Simba!

image67

Så där...det var lite av det som har hänt...om ni vill se mer bilder så kan ni bara kolla här,
Bumsans Pixbox

Vi höress!! Kraaaaaaaaam!!! =)))

Då ska vi se....

...helgen som gick var fylld av städning o sånt, både städning här hemma o sen hjälpte jag även min nästanmamma att möblera om o grejja. Städningen har fortsatt denna vecka oxå, är på ett himlans rensar humör!! Oj, vad man smalr på sig saker o ting, -Det här kanske jag behöver nån gång... -Om jag ska...så behöver jag den här... osv osv . I verkligheten så slutar det med att allt bara ligger o samlar damm o inte blir använt  alls!  Nä, nu får det vara slut med sånt, nu ska det bort!  En vårstädning som heter duga  pågår här hemma!!! =))) Det är skönt o befriande för själen att städa o rensa ur tror jag!!! Hi, hi!!! =))))

På fredag morgon åker jag till Luleå och ska jobba hela helgen, det ska bli såååå kul, älskar att komma "hem" till Lulé!!! =)) Jag ska oxå självklart förena nytta med nöje. Jag o Stina skulle gå på after work på fredag och på lördag kommer Tessah,
http://tessah.blogg.se/, då ska vi gå på resturang o äta gott o prata, det var alldeles för länge sen vi sågs!! Jo, vill bara berätta om mitt jobb, jag säljer kläder i ett företag som heter Stina Jakobsson Design, tycker att det är jätte kul!!! Jag jobbar med henne några gånger per år, o det är kul att göra nåt annat än fabriken...ha ha... Kolla här, http://www.stinajakobsson.se/

Nu ska jag ska ta o lägga in lite bilder från den tiden som jag ej bloggade, med lite kommentarer till och efter det så ska jag se om jag kan fortsätta med min städning!!


Lev o må!  Tjing Pling!  Kramen!

Mera mage!! =))

Längtar sååå tills min kära vän får en bebbe!!! =))

Först en bild på Tesens kisse, som hon önskade! =))

image52

v.38

image53

Snart klart..... =))

Japps, då sover man i sovrummet igen. =) Men det är inte riktigt klart än. Vi ska åka iväg idag o se om hittar lite roliga grjjer att handla oxå blir det nog att beställa freån IKEA. Men det tar sig....

Till Tessah: Hi, hi, äntligen passar grejjerne vi köpte, ha, ha!! =))))




Har tänkt sy ett nytt tyg som skall hänga där framför tv:n, den hyllan är ju som egen komponerad, det är en gammal byrå som är smal o hög, sen har jag lagt på ett hörnhyllplan från en annan hylla och sen sydde jag tyget så det skulle se bra ut, eller nåt, vi är då nöjda. =)


Här är en förebild på vår nuvarande sängram som jag vill bli av med! =))

image51

Nu ska jag äta värsta frullen o sen ska vi fa o handla!! =)))

Ha en underbar dag!!!


Tillökning....

.....kom bara ihåg att jag skulle säga en grej.....

Jag var o hälsade på en av mina bästa vänner ikväll o hon e höggravid! Beräknad till den 1:a Maj. Jag har fotat henne lite under tiden som gått o jag lova att lägga ut en bild som hon kunde visa sin sambo...here comes! =)))

O jag vill oxå säga till bebisen att han är såååå välkommen!!! =)))

*************Therese**************

image44
Vecka 27
image46
Vecka 36

Tjing pling! =)))

IkEa!!

Tjoflöjt!! =))

Har suttit o kollat på en massa grejjer på IKEA....., är såååå sugen på att göra riktigt fint i vårt nya sovrum. Om det blir som planerat så kommer jag att handla ny sängram, nya gardiner, matta, nån lampa m.m Ska oxå fixa lite nya tavlor o betsa nån hylla o lite sånt.
Det kommer att bli riktigt mörkt o mysigt, hi hi!!! =))

Här är en bild på vårt gamla golv, glömde visa det igår.....

image42


......och här en bild på det nya....

image43


Kanske inte det absolut vackraste golvet, men mycke bättre än det gamla!! =))

Är såååååååååå sugen på att handla hur mycke som helst på IKEA å överallt annars för den delen.....tänk om en snäll människa skulle komma fram o bara ge mig lite pengar, bara så där, det hade varit nice!! =))

Nu ska jag slappa en stund!! Puss o Kram!=)))))

Sovrummet.....

Hej på er!! =))
Till o börja med så vill jag säga att när jag har gott om tid någon dag så ska jag ge er en liten resume av vad som har hänt under tiden jag ej har bloggat, med både ord o bilder! =)) Nu åter till dags färska nyheter!!!

Som jag skrev igår, min älskling hade börja renovera vårt sovrum medans jag var borta.... se här....

128942-39


Vårt sovrum var alltså tidigare helt blått, med typ silvriga detaljer. Har tyvärr ingen jättebra förebild eftersom att gubben hade börjat utan mig, men det blir skillnad, jag lovar.... Och bilder när det är klart kommer ni definitivt att få kika på! Nu blir det som ni ser färgerna rött o grå/beige....hi hi...känns så spännande, älskar sånt här!!! =)))
Nu ska jag gå o hjälpa gubben att lägga nytt golv!! CYA!! =)

Tjohooo, ha, ha, ha!!! =))))

När jag kom hem idag stod hela sovrummet i vardagsrummet!!!!
Min kära man har börjat måla om och renovera sovrummet!!!!
Oj, oj, oj inte likt han!! =)))
Jag tror att det började med att jag möblerade om och storstädade hela sovrummet för ca 10 dagar sen, då fick han inspiration och nu medans jag vart borta på en 2 dagars konferens så vips så händer det grejjer!!! Ha, ha, ha!!!

Bilder och fullgod beskrivning av renoveringen kommer strax!!!

Kramis! =))

Bumsan kommer tillbaka....

Efter en blogg paus som heter duga så är det nu beslutat att alldeles snart så börjas det bloggas igen!

Kollade med min vän Lizaloop om det var okej för henne att ta på sig ett jobb, nämligen to "Pimp my Side" he he, lite svengelska där men ni hajjar vad jag menar. O snyggt blev det!!! =))) Tack snälla!!!

Som sagt, snart börjar det hända saker här......
På återseende!