Tacksamhet!Jag känner mig nu så full av liv. De senaste 2 veckorna har jag gått på mitt behandlingsprogram, och det känns oerhört bra. Jag är så tacksam över att jag har fått den här möjligheten, hjälp, kunskap och stöd för att kunna ta tag i mig själv. Och det går riktigt bra! =))

Jag har tränat och stått i, ändrat mina matvanor en del. Jag har lärt mig Tai Chi och meditation, har fått träffat fina människor och haft det tufft men roligt. Jag känner mig väldigt nyfiken på framtiden. =))

Jag känner att jag har fått mer energi och börjat arbeta med min stress, det känns bra. Mina blodprover(socker, blodfetter m.m) har förbättrats mycket på bara 1 månad och det ska bli kul att se om dom kan förbättras ytterligare.

Fullt upp har det varit, men jag hoppas som sagt att det ger resultat och jag har ju redan fått bevis för det. Mina älskade små kommer snart att få en starkare, lugnare och aktivare mamma. =))

Hoppas att ni har det bra därute! Kram J <3Jag är så tacksam för er, mina barn, ni inspirerar mig till att bli en bättre människa!


Get real!

Det finns saker som jag inte riktigt har pratat om fullt ut här på bloggen.
Jag har nu tänkt göra det i alla fall.
För att summera lite kort och snabbt komma fram till dagen idag....så är det så här...

Efter jul och nyår så kände jag mig mer och mer slutkörd. Jag höll på att krocka med en lastbil och blev mest förvånad över min egen reaktion....jag reagerade inte alls! Jag valde att dra i handbromsen och försöka hitta en väg för att må bättre, jag kan inte krascha totalt....det går bara inte. Efter att ha haft semester, varit arbetslös en tid och blivit drabbad av mycket sjukor här hemma så har det nu börjat ordna sig.
Första månaden som arbetslös sov jag bara i princip....
Att känna sig kreativ och sprudlande men samtidigt oerhört orkeslös är väldigt frustrerande....

Jag har varit en del hos olika läkare också.
Plastikkirurgen, för att se om jag kan få någon hjälp med min mage. Om någon vill veta mer om det så får ni gärna maila, för det känns lite för privat. =))
Min läkare på VC har gett mig diagnosen, dibetes typ 2. Min gravdiabetes finns tydligen kvar....jag behöver ta tag i detta för jag kan inte så mkt om det...., det känns lite surt. =(

Det känns som att min kropp tog enormt mkt stryk av graviditeten och jag måste hitta ett sätt att försöka hantera det. Sen har jag en stress och en trötthet som inte är okej....

Hur som haver så är det i alla fall så att jag denna vecka har blivit inskriven på BeteendeMedicin här i Umeå. Det är ett vårdprogram där vi får träna, laga mat med dietist, lära oss om diabetes m.m m.m Och detta känns jättebra! Det känns priviligerat att få ägna tid åt bara mig, för att jag ska få må bra. It´s just me, myself andI! =))

Jag kommer att berätta mer om detta framöver, men nu har jag i alla fall erkänt! =))Vi hörs snart igen! Kram!