Blandade känslor!

Det var länge sen jag hade ett sånt här långt avbrott på bloggen, men det har varit mycket nu. Jag har slitits mellan hopp och förtvivlan den senaste tiden, näää nu överdriver jag... Men det har hänt en del och jag har känt mig väldigt trött o sliten. I början på förra veckan så hade jag fint besök av Jeanette och hennes söta gosse Valter. Det var helt underbart att få ha dom här i 2 dagar och jag önskar att vi bodde närmare varann. Kom på just i skrivande stund att jag o Nettan firar 10 år av vänskap och jag vet att vi kommer att fortsätta livet ut!
Kram gumman!

Det har varit intensivt att vara hemma med barnen själv, det känns som att jag jobbar 12 timmars pass varenda dag. Det är en väldigt dubbel känsla man bär på. Jag älskar mina barn över allt annat och är oerhört tacksam för att jag har fått äran att bli förälder åt dessa tre underbara små. Jag häpnas varje dag av deras nyfikenhet och allt nytt dom hittar på, dom är det vackraste jag vet. Men det är samtidigt väldigt slitsamt och uttömmande. Några av er förstår säkert hur jag menar. =))
Jag och maken har inte heller haft en enda stund tillsammans bara vi sen kidsen kom, och det måste det bli en ändring på. Vi ska vårda oss och jag saknar våra stunder tillsammans.

Vi fick dessutom besked i förra veckan att vi kommer att förlora jobben i början på nästa år. Vi jobbar ju på samma ställe vilket är en stor nackdel i detta nu. Men jag tror att vi kommer att gå en ljusare framtid till mötes, men det kommer utan tvekan att bli riktigt tufft ett tag. Även om jag känner mig positiv så var det kanske inte riktigt vad som behövdes just nu. Dessutom är det lite surt att jag inte får vara med att förhandla på jobbet i detta läge, jag älskar att förhandla, och har ju suttit med så mycket de senaste åren och fajtats för att få behålla fabriken. Men nu har de större makterna sagt sitt så det är bara att acceptera. =(

Nu har jag inte tid längre, behöver sova för att orka med morgondagen. =)
Ska försöka återkomma fort! =))

Lite bilder kan ju aldrig skada. =) Ha det gott! Tjing!


8 månader!

Idag fyller älsklingarna 8 månader! Det går sååå fort! =))
Dom är helt underbara och det är så kul att få se hur deras medvetande vidgas och nyfikenheten träder fram. Tänk att det bara är 4 månader tills dom fyller 1 år, wow.
I veckan ska vi åka till BVC och genomföra BOEL-testet, så då kommer det en uppdatering om deras utveckling, vikt o längd.



Det är söndag och det är valdag idag. Så kom ihåg att gå o rösta!

Ses - Kram!

Jobbigt!

Det har hänt en del jobbiga saker nu i veckan, så det har inte legat så mycket fokus på bloggandet.

Men nu börjar allt bli bättre! =))

Ville bara önska er en trevlig helg! =))

Dessa tre vackra hundar har vi i vår o pappas familj förlorat inom loppet av ett år.
Nu i veckan gick Primus bort alldeles för tidigt i cancer.
Vi får hoppas att dom sitter tillsammans på en äng så här i hundhimlen.
R.I.P

Mammaarbete...

Istf mammaledighet så sägs det att det ska heta mammaarbete. Det stämmer ju ganska bra. =)  Idag har jag agerat både mamma o fru på bästa sätt. Maken vilade en sväng innan han skulle åka o jobba, så då passade jag på att laga mat. Det blev en stor laddning korvstroganoff till dom vuxna och hemmagjord mannafrutti till de små som mellis. Barnen sov alla 3 ca 2 tim och 15 minuter nu på dagen, det är lite ovanligt att alla sover lika länge. När dom vaknade var dom på strålande humör och åt upp all mannafrutti, det var gjort på 2 portioner gröt. Bra jobbat! =)) Så nu är dom belåtna och gåstolsmaffian är i full rullning. =)

Till middag ska dom få fiskbullar som deras farmor har gjort, till det serveras potatis och grönsakspuré. Dom fick det igår också och tyckte att det var supergott! Både rengrytan och fiskbullarna från farmor var väldigt populärt hos barnen, det är riktigt roligt när man ser att dom tycker om maten. =))

Jag känner mer och mer att jag kommer att vara ganska låst i höst och vinter. Vi är som sagt väldigt beroende av våra rutiner och att allt funkar, och här hemma finns ju alla resurser. Men det är så kul att vara med barnen om än väldigt intensivt, jag längtar tills vi kan göra mer saker tillsammans, rita, leka o sjunga. =))

Nu i veckan när maken jobbar eftermiddag så blir det mammamys efter att barnen har lagt sig.
Idol, tända ljus o massa mys! =))

Hoppas ni får en trevlig kväll!



Gåstolsmaffian!

Helgen blev extremt lyckad. Det känns lite konstigt fortfarande att vi inte längre är lediga hela familjen utan att maken måste jobba på veckorna, men all tid vi får tillsammans är guld!
Vi åkte ju till barnens farmor i helgen på surströmmingsmiddag, åh så gott o trevligt. Vi satt o myste o åt o drack. =)
Det var så skönt att få slappna av och få en liten energiboost.



I denna mysiga grillkoja käkade vi våran strömming framför den öppna elden, myyyyyys! =))
Söndagen blev lugn o mysig och vi busade till det med lite MAX-mat. =)

Vi har även inhandlat en gåstol till, det är där dom trivs bäst just nu. Så nu krockas det en hel del här hemma. =) Vi köpte gåstolen på Blocket och den såg helt ok ut, men när vi skulle ta upp den o använda den så visade sig det att den var för hög. Alltså lägsta läget var så högt så att barnen inte nådde golvet. Gaaaahh! Typiskt, dum som man är så tror man ju att det finns nåt standardläge eller så. Ja ja, alltid lär man sig nåt. Kolla, kolla, kolla, men vi har fixat så att den funkar iaf! =)



I morse fick jag sovmorgon till kl 09.00!! Så skööönt, tack älskling! =)

Jag upptäckte också idag att Oliver har fått sin tredje tand, inte en framtand uppe som är vanligast, utan en hörntand. Hi, hi, en liten vampyrpojk! =))

Hoppas att ni hade en trevlig helg och att ni har fått en bra start på denna nya vecka! =)

Ses!

Doppresentstips! =)

Här ska ni få se vad jag köpte i doppresent åt min systerdotter, tyckte att det var en riktigt kul och fin grej!
Om ni själva skulle vilja beställa så finns dom
här! =)

 

 

Nu är det fredag och denna veckan har gått så fort. Jag och barnen har haft det bra tillsammans. I helgen så åker vi till barnens farmor på surströmming, wohoo! Det ska bli kul med en utflykt! =))

 

Hoppas ni får en riktigt trevlig helg! =)

 

Avslutar med dagsfärska bilder på grynen! Tjing!

 

 


Tack igen och igen!

Hade aldrig kunnat tro att jag skulle få så många röster!
Tack snälla!

1
LINDA - småbarnsmamma med cancer

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (160 röster)

2
Kevinsmami

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (159 röster)

3
Patitas Blogg- Gravid och lycklig..

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (114 röster)

4
Äppelblomman

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (175 röster)

5
Ungmamma & Ryttare

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (150 röster)

6
Jag är iallafall yngre än...

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (147 röster)

7
Stolt trillingmamma! =)

Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (127 röster)

Ligger nu på plats 7 av 467 bloggar! Kul, kul! Tack o tack igen! Kram!


P.S

En sak till som jag älskar med hösten.....
...stjärnorna!



Bilden är lånad!


Pepp, Pepp, Pepp!

3 saker vill jag skriva om ikväll.

1.
Jag har nu varit ensam med barnen i 3 dagar och kan börja föreställa mig hur det kommer att vara. Det kommer att vara intensivt, underbart, påfrestande, kärleksfullt, uttömmande och upplyftande och mer därtill. Jag behöver nog en tid på mig för att hitta lösningar och knep på hur man klarar saker o ting ensam med barnen. Jag kommer att behöva mod, tålamod och eventuellt hjälp så att vi kan ta oss ut tillsammans jag och barnen för att hitta på saker. Jag känner att vi är lite fängslade här hemma och jag önskar att många snälla människor vill komma och förgylla vår vardag ibland.
Men det känns bra! Det kommer utan tvekan att komma tuffa dagar,
det är bara att bryta ihop och komma igen! =))

2.
Jag är less på att se gravid ut! Jag gick ju bara upp 18 kilo under graviditeten, vilket inte är så mycket, så jag har inte så jätte många extra kilon att bli av med. Men jag har en mage...jag ser lätt ut att vara i sjunde månaden. Jag har inte engagerat mig så mycket i träning, det har varit så mysigt att vara hela familjen tillsammans och bara ha det gott....äta gott. =) Men nu får det vara nog! Jag har tänkt börja träna och ta tag i mig själv, pepp, pepp, pepp!!! Andra delar av min kropp är deformerad oxå, jag kan inte ha vissa skor, jag får inte på mig vigsel ringarna m.m Ändring ska det bli! =))

3.
Minnen.
Nu när jag själv har fått barn, så har jag upptäckt en sak. Jag har inga minnen som inkluderar mamma från när jag var liten. Jag förlorade ju henne när jag var 13 och hon blev sjuk i cancer när jag var 8, så det får man ju som tänka på. Men ändå, det sårar mig. Jag har massor av minnen tillsammans med pappa, fiske, bilrally, skidåkning, lek med hundarna, bullbak m.m Men bara ett minne med mamma, när jag skulle handla min första tröja för egna pengar. =) Det är viktigt att uppleva saker tillsammans, att vara närvarande. Mamma har ju funnits i mitt liv i 13 år, och var ju där hela tiden. Hon gav mig trygghet och kärlek, det vet jag, men i nuläget så hade det varit trevligt med minnen. För det är allt jag har kvar förutom dom bitar av henne som återspeglas i mig. Jag vill göra saker tillsammans med mina barn och jag vill vara närvarande, det är något jag kommer att jobba på.

Nu ska jag gå o sova, för jag har eventuellt en son som vill kliva upp i ottan. =) Bara att vara redo. =)

Kramas mera!


Ser ni pojkarna bland allt mys? =))


Lova i en liten myskoja! =))


Mammaledig på RIKTIGT!

Känns som att det var evigheter sen jag skrev ett inlägg, men det var ju bara 4 dagar sen. =)) Jag har iaf hunnit varit sjuk igen, men denna gång bara jag som tur var. Vi får hoppas att alla andra fortsätter på banan mot friskhet! =) Jag har mått riktigt dåligt och missade också min systerdotters dop, vilket jag är ledsen över. Hittade en sån fin present åt henne och jag ska tipsa om den sen när hon har fått den. ;)
Det har ju då inte hänt så mycket pga sjukdomen så helgen var ganska lugn. Men jag hyrde 3 filmer som jag har sett, check it out!

Hachiko - En vän för livet!

Helt okej, jag gillar ju sånna hundfilmer, fick gråta en skvätt och dra på smilbandet. Betyg 3/5



Bilden är lånad!

It´s Complicated!

Relationsfilm, helt okej, gillar Meryl Streep massor! Betyg 3/5



Bilden är lånad!

Brothers

Ännu en relationsfilm, bra handling o bra skådespeleri, lite besviken på slutet. Betyg 4/5



Bilden är lånad!

Så, då kanske ni fick lite filmtips! =)

Min kära make började jobba igår, så nu är jag mammaledig på "riktigt". Det känns lite konstigt eftersom att vi har varit hemma tillsammans i nästan 8 månader. Så fort jag blir helt frisk så ska jag försöka hitta på saker med barnen. Promenader, öppna förskolan, bus o lek. Det känns lite pirrigt att ta med alla tre själv, men det kommer nog att gå bra. Jag får börja försiktigt och öka eftersom. =))) Men det känns bra att fortsätta ha dom hemma, som planerat så blir vi hemma till nästa höst.

Älskade o underbara!





Inte dom bästa bilderna kanske....men så kul! Jag o mina älsklingar! =)))

Vi ses! =)


Tjejkväll! =)

Jag är på strålande humör! Hösten, min favoritårstid, ger mig massor av energi! =))

Ikväll åker jag till Therese och vi ska ha tjejkväll o se nån sliskigt romantisk film som man helst får gråta en skvätt till också. Det ska bli så trevligt!
Jag har städat och fått en del gjort idag och det känns bra. Jag fick också hem en massa bilder som jag beställt från Fuji, kul kul kul!! =))

Nu ska barnen få middag! Ses!

Vänta! Rasmus fick sin första tand igår! Wohooo! =))


Föräldraträff!

Idag ska vi ha en träff med föräldragruppen från BVC. Jag har ordnat så det blir knytis här i våran lokal på området. Det ska bli riktigt kul att träffa andra bebisar och föräldrar, vilket vi inte har gjort så mycket. Det är föräldrar och barn som bor i samma område och där barnen är födda ungäfär samtidigt.

Kul att disskutera barnens utveckling och hur vi som föräldrar tänker. Dela med sig av tips o funderingar.

Det ska bli väldigt roligt! Hoppas ni får en bra dag! =))

 

Jag o Lova pratar lite! =))