Gåstolsmaffian!

Helgen blev extremt lyckad. Det känns lite konstigt fortfarande att vi inte längre är lediga hela familjen utan att maken måste jobba på veckorna, men all tid vi får tillsammans är guld!
Vi åkte ju till barnens farmor i helgen på surströmmingsmiddag, åh så gott o trevligt. Vi satt o myste o åt o drack. =)
Det var så skönt att få slappna av och få en liten energiboost.I denna mysiga grillkoja käkade vi våran strömming framför den öppna elden, myyyyyys! =))
Söndagen blev lugn o mysig och vi busade till det med lite MAX-mat. =)

Vi har även inhandlat en gåstol till, det är där dom trivs bäst just nu. Så nu krockas det en hel del här hemma. =) Vi köpte gåstolen på Blocket och den såg helt ok ut, men när vi skulle ta upp den o använda den så visade sig det att den var för hög. Alltså lägsta läget var så högt så att barnen inte nådde golvet. Gaaaahh! Typiskt, dum som man är så tror man ju att det finns nåt standardläge eller så. Ja ja, alltid lär man sig nåt. Kolla, kolla, kolla, men vi har fixat så att den funkar iaf! =)I morse fick jag sovmorgon till kl 09.00!! Så skööönt, tack älskling! =)

Jag upptäckte också idag att Oliver har fått sin tredje tand, inte en framtand uppe som är vanligast, utan en hörntand. Hi, hi, en liten vampyrpojk! =))

Hoppas att ni hade en trevlig helg och att ni har fått en bra start på denna nya vecka! =)

Ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback