Frågestund!

Fick en önskan från en läsare om att ha frågestund här på bloggen. Så klart jag kan!
Det blir premiär för mig, så var snäll. =))
Men fråga på, allt mellan himmel o jord! =)) Jag svarar på allt,  så gott jag kan!


Kommentarer
Postat av: Frida

Är Rasmus och Oliver enäggstvillingar? Eller är dom "treäggs"?

Har du mycket lika kläder till dom?

2010-08-23 @ 21:51:00
Postat av: Bumsan/Johanna

Frida: Hej hej! Barnen är treäggstrillingar, så dom är precis som syskon bara att dom kom samtidigt. =)Jag tycker inte själv att jag har mycket lika kläder åt dom, men självklart så händer det. Och hittar jag något som är snyggt så kan jag ju köpa tre likadana fast i olika färger. =))

Postat av: linnea

Tror du att du skulle klara av att vara ensamstående som lever på social bidrag med barnen? Eller skulle det vara för jobbigt?

2010-08-24 @ 18:34:37
Postat av: Anonym

Hej. Hur reagerade personerna runt om på att ni skulle ha tre samtidigt?

2010-08-24 @ 18:35:24
Postat av: Bumsan/Johanna

Linnea: Jag tror att människan är väldigt stark och anpassningsbar och jag vet att jag är stark. Jag hade ju blivit tvungen att klara situationen som ensamstående, men det hade helt klart blivit väldigt jobbigt. Jag är inte rädd för att be om hjälp om det skulle behövas heller. Med en positiv inställning så kommer man långt, men fick jag välja så skulle jag ju aldrig vilja att det blev så. Svaret är ja, jag tror att jag hade klarat det.Anonym: De allra flesta i vår närhet blev ju såklart chockade, precis som vi själva blev. Annars har det nog inte varit så mycket reaktioner just, men många tycker att det är väldigt speciellt.Mvh // Johanna =))

2010-08-24 @ 20:52:02
URL: http://bumsis.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad var svårast i samband med IVF-processen? Mediciner, oro eller annat? Jag och sambon ska snart sätta igång vårt första IVF-försök.

2010-08-25 @ 12:02:08
Postat av: Bumsan/Johanna

Ida: Hej! =) Jag var ganska luttrad när vi väl fick komma till IVF-kliniken. Den tiden var ju endast 7 månader av de 3,5 år som vi försökte, men psykiskt så var jag ganska slut. Sprutorna och väntan på resultat var nog det som jag tyckte var absolut värst. Men vi gjorde ju aldrig provrörsbefruktning, bara FHS-stimulering, så jag har ju aldrig behövt plocka ägg o så. Jag var sjukskriven en stund på slutet för att allt var så påfrestande, det är viktigt att tillåta sig själv må och känna. Jag önskar er all lycka och hoppas att det går bra för er! Styrkekramar Johanna =)) Hör av dig om du vill prata. =)

2010-08-25 @ 13:14:22
URL: http://bumsis.blogg.se/
Postat av: Linn

Hur träffades du och Mattias? :)

2010-08-26 @ 10:39:35
Postat av: Bumsan/Johanna

Linn: Hej! Jag och Mattias träffades på jobbet. Vi blev tillsammans 2002, förlovade oss 2003 och gifte oss i Thailand 2006. Det var efter att vi hade gift oss som vi började försöka skaffa barn och våra älskade små kom i januari 2010. =)) Han är en underbar pappa och min största kärlek och bästa vän. Låter lite klyschigt kanske, och alla har ju sina ups and downs och så även vi, men han är min trygghet och vi har det väldigt bra. =)) Mvh // Johanna =))

2010-08-26 @ 11:40:38
URL: http://bumsis.blogg.se/
Postat av: domenique

hej jag är bara 15 år men jag vill ha barn jag vet det är tidigt och det är pinsamt att fråga .. men tror du man kan klara det om man är 15 år och ha barn?och din blogg är grymt bra, ha det bra. kram

2010-08-26 @ 15:31:52
URL: http://dehs.blogg.se/
Postat av: Bumsan/Johanna

Domenique: Hej! Jag ville också ha barn som ung, men jag är glad att jag väntade. Det är viktigt att kunna ge sitt barn allt man kan. Och jag har hunnit leva livet och samtidigt byggt upp en både ekonomisk och praktisk trygghet tillsammans med någon som jag älskar och litar på. Jag känner verkligen att jag har resurser för att kunna vara en bra mamma. Jag tror att man klarar det som ung, men man ska inte skaffa barn för att man själv vill bara, utan tänka på hur barnet kommer att ha det också. Som mamma har du det viktigaste jobbet som finns, att ta hand om och uppfostra ett nytt liv/en ny människa, det är stort. Sköt om dig! Mvh // Johanna =)

2010-08-27 @ 08:22:18
URL: http://bumsis.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Hittade hit via Mammabloggar.se.

Facinerande med 3 små mirakel! :-)Trevlig helg!

2010-08-27 @ 14:32:55
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Twiddie

Frågor:Delar trillingarna rum?Delar de på kläder, eller har de egna kläder?Har ni funderat på om de skall gå på samma dagisavdelning, och klass i skolan?Vad är det bästa med att ha, resp. vara trilling?

2010-08-27 @ 16:11:50
Postat av: Bumsan/Johanna

Hej Twiddie!

Ja, dom delar rum med oss just nu, vi sover alla i vårat sovrum men dom sover i egna sängar. Dom kommer nog att fortsätta dela rum ett tag framöver när dom flyttar in i sitt eget sovrum.

Gällande kläder så har vi ärvt/fått en massa, vilket jag är väldigt tacksam över. Dom delar kläder, men pojkarna har en gemensam hög o sen har ju Lova lite tjejkläder i sin hög. =)

Vi kommer nog att vilja ha dom i samma dagis iaf och då hamnar dom nog i samma grupp. Skolan har jag inte funderat över så mycket, vi får se vad som händer då.

Det bästa med att ha trillingar är nog att dom har och kommer att ha stor glädje av varandra, och att dom kan leka tillsammans. Sen är det väldigt speciellt att kunna följa tre stycken underbara nya liv ta fart, se deras personligheter, likheter och olikheter samtidigt. Det som jag känner kan vara en stor nackdel är ju det ekonomiska, dom kan ju tex inte ärva av varann. Hur det är att vara trilling vet jag inte eftersom att jag själv inte är det. =)) Men jag hoppas att dom kommer att tycka att det är toppen! =) Mvh // Johanna =)

2010-08-28 @ 08:58:48
URL: http://bumsis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur mycket kostar barnen per månad?

2010-09-01 @ 19:41:08
Postat av: Bumsan/Johanna

Hur mycket barnen kostar varje månad vet jag inte riktigt. Vi gör ju all mat till dom själva, förutom gröten o vällingen. Sen är det blöjor o kläder o grejs, men det är så svårt att uppskatta. Jag gjorde ju en uträkning tidigare, kolla detta inlägg http://bumsis.blogg.se/2010/june/utkast-juni-23-2010.html#comment Får se om jag gör någon ny uträkning framöver. =))

2010-09-06 @ 22:11:29
URL: http://bumsis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback