1-års kontroll!

Ville ju skriva lite och berätta om vårat besök på BVC och barnens 1-års kontroll.

Dom har nu börjat skilja sig åt en aning i storlek, tidigare har det ju bara diffat på gram o millimetrar. =)) Spännande och se vart det bär av. =)

Rasmus vår stora pojke väger nu 9225 g och är 75 cm lång. Han kämpar febrilt med att lära sig att gå och framförallt resa på sig för det kan han inte än. Han hasar sig fram på rumpan med egen stil! =) Han blir väldigt frustrerad över att hans 2 syskon är betydligt mer rörliga. Han äter väldigt bra, men har haft lite problem med att sova den sista tiden. Rasmus kom i kapp på tandfronten och har nu 8 tänder. =)



Lova väger 9060 g och är 73 cm lång. Hon kan gå och är väldigt nyfiken på livet. Hon älskar att dansa och att klä ut sig. =) Äter bra och sover hela nätter utan krångel. Lova har 5 tänder. =)



Oliver våran lillpojk väger 8700 g och är 73 cm lång. Han kan inte gå än, men övar gärna. Han har varit väldigt stabil under sitt första levnadsår, inget krångel med varken sömn eller mat och han är oftast nöjd och glad. Han är väldigt påhittig och busig. Oliver har 8 tänder. =)



Alla tre fixade vaccinationssprutorna galant, lite grin på spruta 2 men det gick snabbt över. Dom följer sina kurvor och utvecklas massor. Det är så kul! =) Jag märkte en stor skillnad före och efter "helgerna" när jag är ensam med barnen, dom leker mer självständigt och mer med varandra nu. Bråka har dom börjat med mer också och en del testing av sina föräldrar. =) Så det finns inte mycke fritid nu, man är ganska slut om kvällarna. =))
Men dom är helt underbara och enormt häftiga och jag älskar dom mer och mer för varje dag som går!

Tjing pling, vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Tant C

Men, hur söta kan man bli då..vi ses snart.kram

2011-01-31 @ 22:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback