Fokus...

Som sagt, jag är sjukskriven nu.... Försöker fylla mina dagar med positivitet, människor jag mår bra av och saker som jag vet är bra för kropp och själ.
Varje morgon börjar med träning, stavpromenad, jogging, hopprep m.m. På det följer en god och sund frukost. Sedan får man se vad dagen har att erbjuda... Vissa dagar vill jag bara sova.....och önskar att jag ska vakna upp till en annan verklighet...
Håll tummarna för mig mig allihop för snart är det dax för besök hos läkaren, och vi tror på goda besked! =))

Jag har tidigare skrivit att jag tycker att det finns för lite stöd för människor i vår situation, ofrivilligt barnlösa, jag har aldrig under dessa snart 4 år blivit erbjuden stöd, varken när det gäller medicinsk kunskap eller psykologiskt stöd. Man har så mycket frågor.....så mycket som man skulle behöva prata om...med någon som förstår!!! Jag har jättemånga fina vänner runt mig som ger mig stöd, men det är inte samma  sak.... Iaf så ska jag få gå till en kurator imorgon som finns på KK här i Umeå, så helt plötsligt så fanns det någon..... Men ska man behöva skrika, tjata och bråka för att få den hjälpen, när det känns som att man är på väg ner i den djupaste av alla avgrunder!!??

Jag vet inte om ni förstår hälften av det jag skriver... Hoppas ni har det bra! Kram Bums =)

Vet varken ut eller in....

Jag känner mig helt omotiverad till mycke just nu....., vet inte riktigt vad jag skall skriva om heller....

Önskar att saker o ting vore lättare ibland. Har iaf varit och pratat med en beteendevetare idag om mitt mående...., hon sa att det finns nån som har sagt att varje människa får genomgå 3 stora kriser på en livstid för mycke mer än så klarar man inte av. 3 kriser my arse! Så känns det just nu!!!
Men det är skönt att få ordbajsa lite på någon som inte känner alla runt om kring och inte lägger värde på saker o ting,
 utan bara ser mig och det jag känner.

Behöver hitta knep för att hålla mig glad och motiverad, har ni några?

Kram Bums

*************************************************************************************************************


Jappelijapp! =)

Här kommer varsågod! =)

Det blev ett lite längre uppehåll än vad jag hade tänkt mig och nu känns det som att jag har såååå mycket att berätta.
Senaste tiden har bla detta hänt...

Jag har varit sjukskriven och mått pyton, allt med sprutorna, lite biverkningar och dåliga besked från farbror doktorn gjorde mig väldigt ledsen och apatisk. Jag vet att jag tjatar, men det är så mitt liv är just nu...... Varför...varför, ska det vara så svårt!!?? Jag och Mattias har väl inte gjort något ont, det är så j-vla orättvist!! Samtidigt så känner jag att det är så få runt om som verkligen förstår och dessutom så finns det åt h-vete för lite information och stöd för OSS som är OFRIVILLIGT BARNLÖSA.
 
Som ni märker så har min ledsamhet övergått till ilska, och då är det lättare att fungera. Just nu är det iaf sprutpaus och så småningom så börjar vi med omgång 2. Jag har köpt en bok också som heter "The Fertility Diet" som jag just nu läser, väldigt intressant. Det stod ca 4 sidor om syndromet jag lider av ,PCO-S, så nu kan jag helt plötsligt mer om det än nånsin, fast jag vetat om det i snart 4 år. I boken skriver dom om att det genom kost och motion skall finnas stora chanser att få fason på fertilitets-problem som har med ägglossning att göra typ.

Över till något helt annat, det har varit Valborg. Vi hade en lugn kväll hemma med goda vänner och grillning och det bästa sällskapsspelet "Med vilda gester", ha ha, det är såååå kul. Så jag kan inte säga mer än att vintern har rasat och våren är välkommen! =)

Gabriel har fyllt 1 år!!! Wohooo!! Grattis goaste trollunge!! =))

                                                               

Hinner inte mer just nu, får bli mera sen. Ska bara berätta vad jag åt till middag....laxburgare, mmmmm va grymt gott det var, kolla själva.... synesKommer snart...

Jag o Gabriel har roligt, he he he!!! =))Uppdateringar på väg, ta´t lugnt.. =)

Tjillevipp!! =))