Fräcka fredag!! =))

Tjing tjong!!

Har vart hos Tessah o Macke o sett IDOL, wohooo!!! Helt rätt finalister nu när det inte kunde bli en tjej o en kille dvs. Säger bara såhär, jag kommer att stötta Norrbotten, Markus ska vinna!!!
Har problem med datorn igen, funkar inte överhuvudtaget att få in nå foton i burken : (( så jag kan inte visa mina söta husdjur, men om ni är riktigt nyfikna så kan ni ju kika in på pixbox o kolla läget!! ; )
Håll till godo med denna bild på bästa kompisen Nalle 1 år, Tessah o Mackes pojk!! =))
128942-9
Så stilig man kan vara!! =))
På återseende!!

128942-8

128942-8                                       MmmMmm, just det!! =))

Här är tvåbilder från vårt bröllop som jag tycker sååååå mycket om!!! Ska göra tavlor av dom, men jag måste köpa ny patron till skrivaren först, thihi!! =))

Nog om det, idag har det varit en tråkig dag på jobbet. Vi producerar plastmatta på mitt jobb, men idag hade vi inget att göra för det var materialbrist..., så det kan gå...
Helgen blir nog lugn som det ser ut, det ska snickras o grejas på lite här hemma. Har tänkt presentera mitt hus och mina husdjur här på bloggen nån dag, kanske har tid med det i helgen, vi får se!!
Tjipp tjopp, ha re bra!!! =))

HaaALllLooOOO, TtiTtUUTT!!! Hihihi!!! =)))

Nere vid båthamn!

Hejsan hoppsan på er alla, nu är jag tebax!! Det har varit lite strul med datorn o dylikt...., har heller inte haft ork o tid..., men nu ska jag göra ett ryck tänkte jag!! =))) Bilden här ovan tog jag en morgon när jag var ut me vovvarna efter att ha jobbat natt, bara två minuters gångväg från vårt hus är detta!!!
Det är mycke nu!!!!
Mycket på jobbet har det varit, så man hinner knappt andas ibland känns det som, o sen har jag varit tvungen att vara såååå arg o det gillar inte jag!!!! Varför kan inte folk bara göra det dom ska??? Varför ska man ljuga??? Det är mycke man inte förstår, men en sak är säker det e inte kul att vara arg!!
På hemma fronten har det varit lugnare, men jag tränar ju o tjoar på en massa numera så man har det man gör!!!
Jag lovar att återkomma ikväll!!
Måste göra lite nytta nu!!
Tjing tjing!!

Värme i vintermörkret! =)

Värme i vintermörkret! =)

Ännu en bild från vår Thailandsresa, kan va skönt att drömma sig bort ibland.....

Imorgon är det min födelsedag och hade jag fått välja så hade jag nog spenderat den på Koh Lanta, tyckte såååå mycket om den ön!!! Solat, badat, åkt ut o gjort ett dyk, ätit god mat o druckit några Singha!!!

Vintern o mörkret är inte så lockande just nu..., när man vet att det kommer att vara så i ca 5 månader, kanske kan man sticka iväg på nån liten tur till ett varmare land...*hoppas*

Nå, idag har jag varit och köpt simkort på badhuset, det kändes bra, ännu ett steg på vägen i mitt hälsosammare nya liv! =))

Annars har det inte hänt så mycket, tänkte städa lite o förbereda för morgondagen då det blir mycke familj o vänner som kommer på besök! =))

Ha det bra därute!! Tjing tjing!!