Julen...

...har varit helt super, lugn o skön, precis som jag hade önskat mig! =))

Nu bär det av till fjälls, har legat sjuk i 2 dagar...typiskt...., men nu packas det för fullt. Vi åker till Laisvall för att fira nyår där tillsammans med Ola o Kajsa, ska bli super trevligt!
Eftersom jag har legat sjuk så har det ej laddats in några nya bilder, o jag liger ju som sagt lite efter...thi hi, men här kommer lite bilder från min 30-års dag!
Jag o Evelina! =))

        

Bastu o badtunnekväll me Ola o Kajsa på min födelsedag!!! =)))

Vill också önska er en underbar nyårsafton för nu ses vi inte förrän nästa år!

Extra kramar i massor  till Tessah , vi hörs snart gummiz!!! =))

GOTT NYTT ÅR!!   KRAMAR BUMS! =))

P.s Tänk på alla skotträdda djur på nyår, va försiktig!

Vill önska er alla....

En RiKtIgT GoOoOd JuL och EtT GoTt NytT åR!!!

KrAmAr BuMsAn!! =))

En bild säger mer....


Välkommen till världen Emanuel! 2008-12-22

Jag har blivit moster för tredje gången!! =)))

   

         Jag o Emanuel!      Morfar o Emanuel!        Mina 3 underbara syskonbarn!Jag o Sillan!! =))

Tog på mig Tomta-luvan o åkte till Gabriel oxå! Världens sötaste lilla trollunge!!! =))

       

Lilla-julafton är över, nu är det bara stora julafton kvar....


Oj oj oj..... + Wohooooooo, JuLlOv!!! =)))

Japps japps, nu är datorn lagad. Har varit helt utan dator i ca en och en halv vecka, men nu är det ok. Ska ta o försöka hinna några inlägg nu under mitt "jullov", hi hi. Jobbade sista dagen i fredags och är ledig tom 7 januari, åhhhh va skööönt!!!

Har ju varit till Tyskland en sväng, och det gick bara bra. Fick åka på en julmarknad i Ludwigsburg och det var väldigt mysigt! Annars var det som vanligt, mycke möten o jobb.

Har lyckats handla alla julklappar, åkte iväg med gubben i fredags o tänkte ta tjuren vid hornen. Men oj va enkelt det var, på 4 timmar var alla klappar handlade och lite övriga ärenden gjorda, wohooo high five!!!! =))

Ikväll kommer mina söta syskonbarn hit och ska sova 2 nätter. Dom får nämligen ett syskon imorgon och jag blir moster för tredje gången, så imorgon kanske det kommer en bild på en nykläckt liten parvel!!! =))
Vi skall också ha lila julafton imorgonkväll, men hos mig blir det en otraditionell sådan. Hamburgare till middag, dans runt blommkrukan, klapputdelning såklart och sen avslutas kvällen med bastu o tv-spel!!

Har inte installerat allt på datorn än, men ska se till att gubben gör det så att jag kan ladda in alla bilder från mina kameror, så kanske jag hinner lägga ut några senare ikväll!

Ha en underbar söndag! =)))

******ResUMé del 2******

Som sagt när sommaren gick mot sitt slut så kom hösten.
Vi har som vanligt haft lite projekt här hemma på tomten under sommarhalvåret, men inte så jätte mycket. Vi har byggt en stenmur och en grillring, det var himla skoj. =)))  ( Bilder kommer senare, datorkrångelbläääää)
Däremot så kan det hända en hel del nästa sommar..... Vi har sökt bygglov och fått det beviljat så nu ska här planeras, om allt går enligt plan så blir det att bo i husvagn här på gården nästa sommar och bygga o renovera i massor!!! =)) Riktigt spännande!! =)) Tänk...ett nytt kök, åhhhhh va jag ser fram emot det!!! =))

Detta blev en kortis, lev o må.....