Uppdatera mera...del 2 =)

Fortsättning på flytt o renovering:
Vi har även målat om i det rum som blir barnrummet, det finns ingen före-bild, men det var fula blåa tapeter och nu är det målat o fint. Jag har monterat och bäddat en spjälsäng och det ska bli så kul att göra fint där! =))Mer bilder och info om hur det blir här hemma kommer sen! =)

Graviditeten o bebisarna:

Det som har hänt på bebisfronten är att vi nu går exakt var 14:e dag till specialist mödravården och gör ultraljud och träffar läkare. Sist så vägde dom ungefär 1 kilo styck och mådde bara bra! =)
Jag har däremot kanske fått graviditets diabetes, det är inte bekräftat än, men jag gjorde en sockerbelastning i veckan som inte såg så bra ut. Så nu har jag fått grejjer så att jag kan mäta mitt blodsocker själv hemma och på måndag ska jag åka och träffa en sköterska för att se hur vi går vidare. Men jag mår bra annars. =) Jag börjar dock frukta för hur stor jag ska bli och hur tungt det kommer att bli att bära på allt. Men som sagt mitt första mål är januari och sedan hade jag tänkt fortsätta till vecka 35, och nu är vi i vecka 28. =) Wisch me luck!!

                    

Här är magen från vecka 25 - 27, det tar sig! =))

Nu får det vara bra för denna gången, nu ska jag gå och lägga mig i badet en stund! =)

Avslutar bara med en bild på vår söta vovve som är så less på allt flyttstök att han ibland somnar av utmattning! =) Tjing tjing! =))


Uppdatera mera...

...är nog vad ni där ute tycker, och jag kan inte annat än att hålla med so here we go.

Flytten och vårat nya radhus:
Allt har gått så bra. Lite strul med internet, garage m.m, men i det stora hela har allt flytit på bra. Jag växer så det knakar, så min del i stök o städning blir bara mindre och mindre. Jag pysslar på så gott det går, men det är frustrerande att inte kunna göra det man vill. Men det börjar bli sååå fint här hemma, det känns som att vi kommer att trivas så bra! =)) Jag har köpt busskort och börjat åka lokaltrafik, det är kul. Det är skönt att bara ha 3 min gångväg till vårat lilla ICA här i Röbäck! =) Det finns mycket positiva och bra saker med att bo här, trots att vi saknar vårt hus.... =)
Ni kommer att få se lite bilder, men jag kan redan nu be om ursäkt för att jag är så kass på att komma ihåg att ta före-bilder. Vi har målat, tapetserat o donat och här kommer några smakprov.

   

Vi målade om stor-toan, och här finns en före-bild.. =) Hittade roliga saker på Lagerhaus och har handlat lite andra saker till mitt hemma-spa. Jag är så glad att vi har badkar nu!!! =)) Saknas bara lite detaljer som badrumsmatta och nya handukar o lite sånt.

   

Vi har bommat igen en dörr som satt mellan köket och vardagsrummet, i vardagsrummet har vi tapetserat en fondvägg. I köket ska vi oxå tapetsera och köpa mera skåpar. Det var första gången som vi tapetserade, och det gick bara bra, vi är kärare än nånsin! ;) För den som är uppmärksam så ser ni en färgskillnad på tapeten på sista bilden. Ja, jag har ringt och skällt ut dom och ska få åka och köpa nån tröstvara. Dom har sålt tapeter till oss från olika färgbad, det syntes ju som inte förrän det var klart och vem orkar göra om allt....!? Skit oxå! Men det är inget man tänker på direkt.

Nu ska jag äta lunch, återkommer med del 2. =)))

Bye bye Karlsgränd, bye bye....

Imorgon är det dax, då ska vi officiellt slutföra affären på huset. Nycklar och papper o grejjer skall lämnas över till dom nya ägarna och besöken till Holmsund lär glesna framöver. Det blev drygt 8 år som jag/vi bodde i Holmsund och vi har trivts bra. Nu ska jag fortsätta öka på åren som Röbäckare och där är jag sammanlagt inne på mitt 10:nde år.
Nu känns det bara roligt att få göra fint här hemma i vårt nya, imorgon blir det att åka o handla lite färg o grejs. =)
Det får gå lite sakta eftersom min nya härliga päronformade kropp är aningen i vägen.=)

Måste bara få prata lite om bebisarna. Det är så kul nu för dom rör sig så mycket! =)) Jag känner trippelsparkar nästan varje dag och dom är väldigt livliga, det syns mycket på magen när den tar olika form efter deras rörelser. Som sagt det är väldigt lätt att både se och känna sparkarna utanpå magen. =)
Jag är nu i vecka 25 och jag träffade en tjej idag som är beräknad om 5 veckor och jag var större än henne....hur stor kommer jag att bli.....!!??

Sist men inte minst så vill jag göram reklam för den städfirma som vi anlitade att städa ut vårt hus. Dom gjorde ett kanonjobb!! =)) Så behöver ni anlita städ kolla här
Stor & Liten , rekommenderas varmt! =))

Lägger in en gammal bild som har lite med städning o göra! Ha det bra! Kramen! =))


Första veckan i nya radhuset!

Hej hopp!!

Nu har vi snart avverkat första veckan i det nya radhuset. Dator verksamheten är intwe igång med fullt ös än, så det blir inga bilder idag.
Allt har gått smidigt med flytten, men det är alltid mer att göra än man tror, så det har blivit några vändor mellan Röbäck och Holmsund i veckan.
Vi har börjat komma iordning i vårt nya hem, men det är mycket lådor och kaos än. Vi kommer att måla lite i några rum och eventuellt slå igen en dörr och tapetsera en fondvägg......, vi får se. Men det var ändå så skönt att det var väldigt beboeligt här, inget som känns akut, eller som ett måste att göras.

Jag har hunnit fylla år oxå, så nu är jag "söörtiwan", alltså 31 år gammal. Det känns bra. =)) Jag tackar så mycket föra alla presenter och gratulationer.

Igår var vi på ultraljud igen, detta var första gången som dom börjar väga bebbarna och följa dom på en kurva för att se hur dom mår. Dom kollar även flödet i navelsträngen, m..m m.m.
Allt såg bara bra ut, alla 3 mådde bra. Och vi fick än en gång bekräftat att det var en flicka och 2 pojkar så det känns kul! =))) Känns så skönt i mitt mammahjärta när jag får se dom och får bekräftat att dom mår bra! =)
Mina 3 små älsklingar!!! =))

Kommer ett litet roligare inlägg så fort vi får igång internet ordentligt.
Hoppas ni har det bra o trevlig helg! Tjo hej! =)))