Lycka, lycka, lycka.... =)))

Hej hopp, tjohoooooooooo!!! =))

Nu är det frid o fröjd i ögonhöjd!!! =)) Maken är hemma från Thai-landet!!
Älskling, va jag har saknat dig!!

Känns så skönt att familjen är samlad! I måndags var vi på ultraljud. Alla 3 bebisar mår bra och växer som dom ska! Lika i storlek alla 3! Mina små älsklingar, det var sååå kul att få se dom igen! Wohoooo!! Mig undersökte dom oxå och jag mår tydligen oxå bra! =)
Vi försökte kolla vilket kön det var på bebbarna, men det gick inte så bra...., vi kanske såg en liten snopp, kanske...hi hi! =) Huvudsaken är att dom är friska o starka, mina små hjärtan.

Vårat hus har legat ute för försäljning i 2 veckor nu, och idag så blev det till 98% klart med kontrakt o allt så snart är det sålt. Då kommer nästa fråga, var ska VI bo!!?? Vi har ju inte kollat så mycket..., men det löser sig alltid. =)

Är ute efter radhus på Röbäck i Umeå, så om ni vet av nåt hojta!!!

Magen växer så det knakar, har haft såååå ont idag. Imorgon den 1 okt, så börjar jag jobba 50% och det känns bra. Att trappa ut arbetet, men samtidigt kunna vila så att jag o bebbarna mår bra.

Här kommer en bild i vecka 20 ( 19+0 )

  Tjipp O hej!

Jo, vill bara....

....skriva om en sak till.

Före semestern så kom jag i kontakt med en tjej här i Holmsund som tillverkar smycken. Hon är sååå duktig och det är sååå roligt att det går bra för henne. Jag har själv handlat en massa både till mig själv och som present. Gå in o kika på hennes blogg, ni bara måste!!!

                                                Isas Design!        
http://smyckesdesign.blogg.se/

Det knakar i fogarna...

Hej o hå!!

Hoppas att ni mår bra allihopa. Jag o bebbarna mår bra! =))
Det har börjat bråkas med fogarna för mig och lite sånt, men annars är allt bra! Jag var hos barnmorskan i måndags och fick då chansen att höra bebbarnas hjärtan!!! Wohoooo!! Det var helt underbart, så skönt att höra att dom lever där inne! Tårarna rann av lycka! =)) Ganska höga hjärtslag vad jag kan förstå, alla 3 låg mellan 150-160.

Det har varit tomt utan min kära man här hemma, men nu är det bara 4 dagar tills han kommer hem!! Jag längtar såååå! Vill aldrig mer vara ifrån honom så här....., han är det underbaraste jag vet och jag älskar honom sååå mycket! O jag vet att han kommer att bli den bästa pappan till våra barn! =))
Vi har pratat via skype jag o maken, mycket trevligt när man då också kan se varann! =))

Om 5 dagar så är det dax för ultraljud! Oj, så spännande! Hoppas att jag får nya bilder på mina små mirakel, kanske tom i 3D. Vill bara veta att alla är friska och mår bra. =)

Den här tiden medans M har varit i Thailand, så har även jag haft lite semester här hemma. Jag har varit hos pappa i Hällnäs och hälsat på och sen åkte jag o Lizaloop till Burträsk en sväng. I Buris träffade vi två gamla skolkamrater och hade det bara trevligt! Jag vill tacka Cissi för alla bebisgrejjer o mammakläder, det är såååå mycke värt! Vi åkte även in till Skellefteå en sväng för att shoppa lite! =) Jag handlade på Cubus bla, som av någon outgrundlig anledning inte finns i Umeå än, grrrr.

Nu kommer det lite bilder! Tjooo flöjt o puss o kram! =)))

 Emanuel, glaskiten! =))       Magen 17+0, vecka 18

                             Inhandlat ett "nytt" köksbord på loppis! =)
 Jag i mina nya kläder nyss hemkommen från Buris! =))


Sorry I´m late....

Jag vet att många sitter o väntar på att jag ska komma med nåt roligt, men jag vet bara inte var tiden tar vägen.
Vi har haft sååååå fullt upp och är det inte något att göra så sover jag. =) Är väldigt trött och slut ofta. =) Men jag o bebbarna mår annars jättebra! =))

Här kommer en bild på magen i vecka 16.Det går väldans fort med magen, symptomen och allt. Om 2 veckor ska vi på ultraljud igen och jag längtar sååå mycket efter att få se mina 3 små mirakel igen! =))

Min kära man är just nu i Thailand, på den resa som även jag skulle åka på, men avbokade när jag fick veta att jag väntade trillingar. Han får helt enkelt ha semester åt oss båda! *
saknar dig, älskling*

Nu blev jag tvungen att åka en sväng, jag kan inte lova nå täta uppdateringar framöver heller. Men ni finns i mina tankar! =)) Tack för alla gratulationer! =)

Tjing pling! Bums! =))