Sista inlägget innan flytten =)

Japps, nu är det bara 3 dagar kvar innan vi flyttar. Allt är i princip klart och det känns som att planen för helgen är ok, lastbil fixad och flyttfolk både lördag och söndag.
Tänkte packa lite ikväll, ta ner lite gardiner o grejs. Lite tomt får det ju vara de sista dagarna.

Måste tänka på att vila också, jag o bebbarna går in i vecka 24 idag, alltså 23 fullgångna veckor, och min plan är att vi ska fortsätta i 12 veckor till. Att vara gravid t o m vecka 35 är mitt mål. Men snittet för trillingfödsel är ju som sagt vecka 32-33, men det skiter vi i, hi hi! Så länge som möjligt är bäst för bebisarna. Nästa vecka ska vi på ultraljud igen, det ska bli intressant, det blir första gången som dom börjar väga o kolla flödet i navelsträngarna ordentligt. För att kunna avgöra om alla 3 mår bra, vilket jag är helt säker på att dom gör.

Nu blir det inge mera bloggning förrän i början på nästa vecka, då vi börjar komma igång i det nya huset.

Hoppas ni har det bra alla o trevlig helg så småningom! =))

Avslutar med bilder på nya radhuset! =)

Framifrån...............och bakifrån..... =)) 

Insidan får ni se sen! Thi hi! Tjing tjing! =))

Living in a box!

Packa, packa o packa lite till... Helgen har varit riktigt bra och den är inte slut än. Jag o gubben har packat o grejjat och även varit o slängt en del grejjer på återvinningen. Vi har även hunnit att gå igenom alla kvitton o sånt på renoveringar som vi gjort medans vi har bott här, så att det inte blir så mycket skattande på vinsten efter husförsäljning.
Och idag var det ju det där med klockan igen, ställa tillbaka en timme. Men det gjorde inte mig så mycket, har sovit gott o länge och nu har man hela dagen framför sig att göra massa saker. =))
Igår tog vi sista bastun i huset, och idag ska vi köra sista tvätten och packa ihop ute i tvättstugan.

Hoppas ni har haft en trevlig helg! =) Slänger in en magbild oxå! =)

Vecka 23 ( 22+4 )


Akuten m.m...

Här händer det som vanligt grejjer... he he. Känns som att tiden inte riktigt räcker till... Och med tanke på att jag inte mått så bra den senaste veckan så har det inte blivit mycket gjort.
Jag var in på akuten i fredags pga smärtor i sidan, det visade sig vara en njure som spökade. Det blev bättre över helgen, men i måndags kom det tillbaka och då sju resor värre. Fick åka in på förlossningen på måndagnatt och få en smärtlindrande spruta, det blev bättre men än idag har inte all smärta försvunnit. Har varit och kollat njuren med ultraljud i veckan och där såg allt bra ut. Dessa problem kan tydligen komma och gå under graviditeten, men jag hoppas verkligen inte att det händer igen för det gjorde så jä**a ont. Jag är också från och med i tisdags heltidssjukskriven, så nu är det med andra ord heltids fokus på bebbarna! =))

Nu är det snart bara en vecka kvar till flytt, hi hi, känns både spännande o skrämmande på en o samma gång. Vi ska lämna vårt älskade hus där vi har trivts så bra i nästan 5½ år. Kissekatten kommer ju att bo kvar, och det känns som det absolut bästa för hennes skull, men jag kommer att sakna henne.....söta Tissla.

Mycket annat att ordna med flytten oxå, men det känns som att det mesta är gjort och att saker o ting har löst sig på bästa sätt.
Vårt nya boende ska bli kul att få inreda, jag hoppas att jag kommer att få den hjälp jag behöver för att fixa o dona till det där hemma, och bäst av allt jag kommer att få göra iordning ett barnrum. =))) Andra saker jag ser fram emot i vårt nya radhus är badkar, diskmaskin och ett riktigt kök!! Wohooo!!! =)))

Nåja, nu ska det bli lasagne till middag o sen en liten tupplur! Ha re gott! Tjing tjing!

Här händer det grejjer! =)

Tjo hopp, det är så mycket på gång just nu att jag kan nog påstå att det kommer att bli glesare med uppdateringar, men jag ska försöka mitt bästa. =))

Vi har ju som sagt sålt vårat hus och nu har vi också skaffat ett nytt boende. Så den 1:a november så flyttar vi till ett radhus i Röbäck. Snabba puckar, hi hi, vi har redan börjat packa o planera flytten. Men det var ju ett tag sen man flytta nu, så allt det administrativa har jag nästan glömt bort.

Vi har även köpt en ny bil, det blev en Chrysler Grand Voyager, så nu kommer hela familjen att rymmas inklusive vagn och packning. =)

Nya bilen!! Ganska schnygg tycker jag! =))

Vi har varit på ultraljud i veckan oxå. Alla bebbarna mådde bra och var bra i storleken. Vi fick även veta att det mest troligt är 2 pojkar och 1 flicka i magen. Wohooooo!!! Det är sååå fränt!! Pojkarna kan vara tvillingar! Fick oxå kolla 3D på en bebis o det är ju så häftigt! =))) Älskar mina 3 mirakel så mycket! Längtar tills jag får träffa dom, men hoppas att dom vill stanna i magen länge till! =))v. 21 (20+4)        v.22 (21+2)

He he, inte så bra magbilder, ska försöka skärpa mig så fort det finns tid över. =))) Men det känns verkligen att det växer, ibland bara från dag till dag. =))

Hoppas ni har det bra allihopa! Kram Bums! =)

Ho ho tjohooo!! =))

Har varit hos barnmorskan idag. Alla mina värden var ganska bra och jag har gått upp hela 7 kilo i vikt!! =)
Jag fick lyssna på bebbarnas hjärtan, idag låg dom mellan 140 o 155. Härligt ljud, skulle kunna lyssna länge länge! =) Har fått låna Angelsound av en kompis, så jag o M har suttit hemma och lyssnat på fosterljud och hjärtan.
På onsdag kliver vi in i vecka 21, så det känns bra. Annars har jag varit ganska trött o grinig idag, bara grinade utan anledning idag....buhuuuuuuuu, hi hi! =)

Helgen som var bjöd på lite trevligheter, vi var på resturang o käka o sen var på Idun och såg komikergruppen Klungan. Det var hur kul som helst! Dom måste vara helt störda som kommer på allt skoj! =)) Och för er som inte vet vilka Klungan är så är det även dom som gör Mammas Nya Kille på P3.

Så här schnygg var jag då! =)Måste bara nämna att jag var hos min vän Karin och bakade halloncheesecake i helgen också,
mmmmmm gaahh såååå goooood!!! =))

Tänkte bju på lite bilder från sommaren också! Fast skall sägas att jag älskar hösten! =)

   Kram kram! =))


Saknar...

Jag är en rik människa när det kommer till kärlek och hur jag har valt att leva mitt liv. Jag har en man som är helt underbar, han är min älskade och även min bästa vän. Jag är enormt lyckligt lottad som efter en lång kamp och väntan på barn äntligen bär på 3 mirakel. Det finns mycket som jag har att vara lycklig över som andra saknar. Men jag saknar också....

Jag saknar flera av mina närmsta vänner som tyvärr bor ganska långt bort.....
Jag saknar en av mina närmsta vänner som bor i himelen.....
Jag saknar min mamma så enormt mycket nu när jag väntar barn, jag önskar att hon hade varit i livet och fått se sina 3 små barnbarn komma till världen....

Jag saknar också....

Mina vänner, ni vet att vi ses för sällan, men jag älskar er så, det är skönt att veta att ni finns där om det skulle krisa! =)

Anna, jag saknar dig, R.I.P.

Mamma, jag önskar att jag hade fått lära känna dig som vuxen och att vi hade varit vänner och inte bara mor och dotter....jag älskar dig!

Idag blev jag lycklig när jag kollade brevlådan! =) Där låg ett litet paket till mig, och när jag öppnade det så var där ett smycke. Ett Bola-smycke, en sån liten plinge-pling grej som man skall bära när man är gravid som bebisarna hör och blir lugna av! =) Wohooo! jag älskar paket! =))

                            
 Tack Nettis!!! Kramar i massor! =)))

Kontentan av det hela är i alla fall att jag är lycklig trots att jag saknar! =)

Trevlig helg! Kram Bums! =)