Det råder ingen tvekan...

...om att vi härstammar från aporna. Vår älskade dotter har på sistone visat det för oss dagligen. Hon leker nämligen väldigt gärna med fötterna. Ibland både fötter och händer samtidigt, men gärna bara med fötterna och vilar då med händerna i munnen eller bara på bröstkorgen, detta fenomen är mycket underhållande. =))









Hon är så stark i tårna och kan greppa väldigt bra! =))

Igår fick hon även följa mig till affären i bärsele. Det är så annorlunda att bara göra något o ha en bebis med, men det är kul och viktigt att få den tiden. Både för oss och barnen, ensamtid med barnen var för sig är något vi kommer att schemalägga framöver. =)



Ikväll har barnen badat och även fått prova havrevälling för första gången, fortfarande blandat med hälften ersättning. Men vi hoppas på en god natts sömn!

Och mina vänner visst har vi härligt väder! Sommaren har kommit tillbaka, wohooo! =))
Hoppas ni har det bra därute!


Kommentarer
Postat av: lizaloop

Va hon är lik dig, å va de växer!

Nu ska jag ut och sätta igång med grillningen, får hit alla arbetskompisar ikväll så det är dags att göra nåt vettigt...

Postat av: Tarja

Hej !!!! Vad fina barn ni har.....Fast det är ju klart,med två underbara föräldrar.....måste komma förbi och hälsa på när jag fått ordning i tillvaron....ha det bäst vännen...Kram på dig <3

2010-07-01 @ 14:42:50
Postat av: Bumsan

Tarja: Ja, kom kom kom! Det skulle vara väldigt kul att ses, det var länge sen nu! =)) Kraam!

2010-07-01 @ 16:26:52
URL: http://bumsis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback