Som semester! =)

Helgen har varit jättebra! Vår utflykt till barnens farmor gick jättebra, nästan bättre än väntat. Först tänkte vi bara stanna en natt, eftersom att det är svårt o veta hur det kommer att bli och hur barnen ska reagera... Men allt gick så bra och det var så trevligt så vi blev kvar till måndag. =) Alla saker kom inte med i bilen, vagnen fick stanna hemma för vi hade ju ist med oss spjälsängen vi köpt till Långed. Nästa gång tar vi med vagnen så vi kan promenera i det vackra vårvädret! =)

Själsängen som inhandlades monterades ihop och sen kunde vi bära runt den i huset, den fick stå i vardagsrummet, köket och i rummet där vi sov. Exempel...

                   
                        

Oliver tyckte att det var skönt att sova i farbror Kenneths famn hellre än i spjälisen! =)

Vi fick en jättegod middag, glass till efterrätt och sedan såg vi melodifestivalen. Sen blev det rökta räkor med limeaioli som snacks och vi tyckte att rätt låt vann! =) Det var så skönt att få komma hemifrån en stund, se något annat....det kändes nästan som att vara på semester! =))
Vi tackar så mycket för att vi fick komma och vara i några dagar!

Barnens farmor samlar på änglar.....det är fint! =)

                       

När vi kom hem i måndags så var det dax för vägning igen så BVC kom på besök...resultatet blev:
Oliver - 4110 g      Rasmus - 4020 g        Lova - 3790 g , Oliver som var minst vid födseln har nu gått om och blivit störst, hi hi. Dom växer så fort så fort....

Det senaste dygnet har varit ett dygn som har gått i sömnens tecken. Det handlar ju mycket om att sova när man har småttingar. Dels sover ju dom mest hela tiden, men för att vi stora ska orka så är det viktigt att vi också sover. Mitt senaste nöje är att ta ett utav barnen och krypa ihop i soffan och sova ansikte mot ansikte, det finns inget bättre! Jag har bestämt att göra så varje dag, så det är bara att göra upp ett rotations schema, hi hi! =)

Sussabilder!
     
           ZZZZzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzz..............

Vi har börjat använda Babybjörn också, den är ju faktiskt lite enklare än bärsjalen. Här får Rasmus en lektion av sin pappa i hur man lagar köttfärsås och spagetti! =))

                   

Och sen händer det ju faktiskt att vi är vakna ibland! Vi hörs!

                     

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Kul att höra att det gått bra, i morse fick jessica en flicka =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback